Pozdravujem zavodnika na m3 e46 z log parku v lozorne... ma power... nabuduce skus na predbiehanie pouzit zakrutu v pracvom uhle . Ano, dosrali sme sa z tej herky.
cca 15:45 vizgirligi na e36ke na semafore pri kukurici
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
16:00 na krizovatke mileticova a prievozska... drifter v e93 m3, BA znacky... chalanisko, tam su skoky, tam ta rozhadzuje statne a pozeral som, ci predsa len to neprekontrujes a neskoncis v zastavke, ale nakoniec si to nejako upratal... i ked na machrovanie to bolo veru slabe... treba potrenovat, nie len naostro v meste machrovat
Dnes 16:OO cca dubravka bordova e36 so sestivalcovym soundom. Cumel som z mojho dailyvraku (sedy ford orion )
ked mal GTR kridlo a RV znacky tak to bol DJtommi
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Dnes ministretko u mna doma 4x e34 Celkom sranda bola...skoda toho debilneho obcasneho dazda
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
vcera e46 325ci, zlate disky v kostolisty u zaby? na okne nalepka bmwklubu.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Dnes okolo 12tej po einsteinovej okolo auparku a potom smer rakúsko, tmavomodrá e39 tour poFL, nešli mu zadné svetlá na 5. dverách. A potom okolo 1 na starej seneckej e90 alebo e91 s DRL cez diaľkové, odbáčal smer IpD, niekto odtiaľto?