... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Autor témy
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

spravne konanie pomoc

Streda, 14. Januára 2009, 03:20

nazdar chalani.. ako viete teraz je situacia s tymi blokovymi pokutami dost blba, t.j. pri mensich priestupkoch dohovor a pri vacsich spravne konanie..
kamosovi sa stalo ze siel 90 tam kde mal ist 40. tak ide na spravne.. ako to prebieha a co je najlepsie, ako to ma nejako uhrat? dodam ze chlapec ma ZTP-preukaz.. a ma napisat odvolanie.. diki moc

a poprosim tych co budu mat mudre reci typu dobre mu tak, ohrozoval ostatnych atd.. tak tym mu fakt nepomozete. chlapec vie ze spravil chybu. inak jazdi s prepacenim ako posraty, len vtedy nas vyrazila jedna ... zo skusky, tak sa nahlil domov. nie je to ospravedlnenie, ale tiez vycitky takehoto typu mu teraz moc nepomozu.. skuste to respektovat, som mu slubil ze sa vas tu spytam ak nieco budete vediet prosim vas napiste. diki moc
.

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Streda, 14. Januára 2009, 06:12

ake odvolanie ? odtial asi s vodicakom neodide....

ale konkretne moj pripad bol na 60ke 152(mimo obce)...cize predvolanie na DI...v PC mala standardne rozhodnutie , doplnili sa udaje...bla bla pokecali sme o karte vodica, priestupkoch, ze toho lutujem, trosku bola moznost debaty o treste a suma sumarum som fasol 4 mesiace a 7litrov... s tym ze splatnost som si dal do pol roka :-)

inac skor ako pisanie na nete pre cele slovensko je vhodne obvolat miestnych znamych co maju znamych....nech je driveout najkratsi...
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

BMino
Auto: modre

Streda, 14. Januára 2009, 10:00

ako vravi fioro na konai uz nic neuhras, znamy moze zjemnit nasledky, ale pokuta bude a o vodicak tiez pride podla vsetkeho,
ZTP by pomohlo keby zle parkoval
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

xtreme
Autor témy

Streda, 14. Januára 2009, 15:57

fioro napísal:
ake odvolanie ? odtial asi s vodicakom neodide....

inac skor ako pisanie na nete pre cele slovensko je vhodne obvolat miestnych znamych co maju znamych....nech je driveout najkratsi...

hm.. neviem.. ze mu prislo z DI ze sa ma dostavit a ma moznost podat odvolanie. tak tam chce napisat ze je zťp a proste to auto nutne potrebuje..
diki moc.. noo, myslel som ze tu najviac ludi s tym bude mat skusenosti, wis takto tu by to islo priamo ku mne, bo to odvolanie musi poslat uz zajtra. cez tych znamych znamych by to ku mne doslo tak o tyzden..
takze tam mu uz asi vyhovorky nepomozu, hm? policajt mu priamo na mieste povedal ze inak by to vyriesili 2000korunovou blokovou pokutou, ale ze je to specificka situacia, lebo nemaju bloky v eurach tak musi ist na spravne..
.

Jacq
Auto: BMW X1
Kraj: Banskobystrický

Streda, 14. Januára 2009, 21:07

nech nepise ziadne odvolanie, ked nema adekvatne vyjadrenie k prekroceniu rychlosti. Ostava mu len pokanie a cakat ze ten policajt bude k nemu zhovievavy. To s tym ZTP je absolutna blbost, to nech ani nespomina.
xDrive 25i

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Streda, 14. Januára 2009, 21:21

kamos je chumaj.... mal mu dat bokovku.. takto pride o papiere minimalne na mesiac/dva a ZTP nikto riesit nebude.

btw naozaj je ZTP alebo je to len vybavene? ake to bolo auto?

xtreme
Autor témy

Streda, 14. Januára 2009, 21:27

Max-Max napísal:
kamos je chumaj.... mal mu dat bokovku.. takto pride o papiere minimalne na mesiac/dva a ZTP nikto riesit nebude.

btw naozaj je ZTP alebo je to len vybavene? ake to bolo auto?

auto je ford focus a kamos je naozaj zťp.. :? no chumaj tiez :lol: a stalo sa to niekde v prievidzi..
Naposledy upravil/-a xtreme v Streda, 14. Januára 2009, 21:29, upravené celkom 1 krát.
.

xtreme
Autor témy

Streda, 14. Januára 2009, 21:29

Jacq napísal:
nech nepise ziadne odvolanie, ked nema adekvatne vyjadrenie k prekroceniu rychlosti. Ostava mu len pokanie a cakat ze ten policajt bude k nemu zhovievavy. To s tym ZTP je absolutna blbost, to nech ani nespomina.

nie? no ale pre neho je fakt dost problem chodit po vlastnych do skoly.. no wed to aj uvidia na tom konani..
.

alfi666

Streda, 14. Januára 2009, 21:40

xtreme napísal:
nie? no ale pre neho je fakt dost problem chodit po vlastnych do skoly.. no wed to aj uvidia na tom konani..

Ako sorry, ale to ho neopravnuje chodit 90kou na 40ke... kazdemu by zato zobrali vodicak... keby jemu nie, tak to je pozitivna diskriminacia ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Štvrtok, 15. Januára 2009, 00:20

aj tak nema moznost nic poslat musi sa dostavit ...ked je predvolany a suhlasil s terminom...tam moze nieco zosmolit ale nepomoze si...kedze nevolal nikoho znameho na PZ nech sa mu pokusi vybavit znizenie trestu ale pisali ste sem...

to ze niesu euro bloky je alibizmus policajta , lebo za taky zadokumentovany priestupok nemoze dat blokovu pokutu...len spravne....alebo sa dohodnut ? :lol:

proste prist tam olutovatatd......spomenut ze potrebuje auto ale zas netlacit na to...lebo na druhej strane taky nie ZTP sofer je podla mna o dost lepsi co sa tyka reakcii a pod...cize ZTP by mal zvlast dodrziavat predpisy atd..a uz pisem ako pangel...

2 mesiace a 100 euro pane :wink: , po mesiaci mozte poziadat o vratenie...

ano dakujem dovidena :-)
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

xtreme
Autor témy

Štvrtok, 15. Januára 2009, 01:59

fioro napísal:
.kedze nevolal nikoho znameho na PZ nech sa mu pokusi vybavit znizenie trestu ale pisali ste sem...

tomuto celkom nechapem.. co ked sme pisali sem? myslis ze policajti denne kontroluju bmwklub? kazdy novy prispevok a kazdy priestupok co sa tu riesi monitoruju? a toto isto nie jediny takyto pripad..

hm.. no okii, diki moc.. no aspon vie co ma cakat.. a na co sa pripravit..
.

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 15. Januára 2009, 15:01

xtreme napísal:
tomuto celkom nechapem.. co ked sme pisali sem? myslis ze policajti denne kontroluju bmwklub? kazdy novy prispevok a kazdy priestupok co sa tu riesi monitoruju? a toto isto nie jediny takyto pripad..

hm.. no okii, diki moc.. no aspon vie co ma cakat.. a na co sa pripravit..

mali ste zhavit linky a nevypisovat a nezabijat drahocenny cas, ktory sa dal vyuzit na riesenie, na nete. Tot vyznam.

xtreme
Autor témy

Štvrtok, 15. Januára 2009, 23:08

Max-Max napísal:
mali ste zhavit linky a nevypisovat a nezabijat drahocenny cas, ktory sa dal vyuzit na riesenie, na nete. Tot vyznam.

hm.. to uz nech si chlapec sam robi.. ja nemam nikoho kto by mu v tomto pripade vedel pomoct, preto som sa obratil tu na klub..
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: nejakymarko a 225 neregistrovaných