... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

kobrakai

Re: SOM NASRATÝ,TTčkary kde chodíte umývať bmw???

Utorok, 24. Júla 2012, 11:41

čudujem sa ale len, že vám trvá "ručné umývanie" hodinu alebo hodinu a pol? to je len opláchnutie? Keď som si pucoval trojku trvalo to minimálne o hodinu dlhšie keď som sa vykašlal na kufor/motor, spolu s tým asi o hodinu dlhšie. Keď som mal 5ery tie boli vždy na 4 hodiny. A keby som mal 7er, strávim na ručnej umyvárke pol dňa. A to chodím takto pucovať auto každý týždeň. Ale tak je to o tom vzťahu k autu. :wink:

Pravda je že strávim v boxe trištvrte hodinu minimálne, lebo mám vedierka, hubičky a PHneutral šampon vlastné.

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Utorok, 24. Júla 2012, 11:56

LOKI napísal:

co stoja tie programy ked to chalan robi 1 až 1,5 hod ?

neviem, cistime tam vsetky auta, potom pride len faktura na firmu... zavolaj si tam, povedia ti aj po telefone...

kobrakai napísal:
čudujem sa ale len, že vám trvá "ručné umývanie" hodinu alebo hodinu a pol? to je len opláchnutie? Keď som si pucoval trojku trvalo to minimálne o hodinu dlhšie keď som sa vykašlal na kufor/motor, spolu s tým asi o hodinu dlhšie. Keď som mal 5ery tie boli vždy na 4 hodiny. A keby som mal 7er, strávim na ručnej umyvárke pol dňa. A to chodím takto pucovať auto každý týždeň. Ale tak je to o tom vzťahu k autu. :wink:

Pravda je že strávim v boxe trištvrte hodinu minimálne, lebo mám vedierka, hubičky a PHneutral šampon vlastné.

neviem, take somariny ako umyvanie motora som v zivote nerobil... takisto detailing, v trnave uplne zbytocne, kedze je to velmi prasno... ja napr. vecer odparkujem auto, rano sadnem do auta a vidim vrstvu prachu na celnom skle... preto nechavam auto len umyt z vonka, zvnutra povysavat, pripadne vytepovat a ozivit plasty (aj ked v sedme mam viacej koze ako plastov :D )

minco
Auto: BMW E46 330ci
Kraj: Bratislavský

Utorok, 24. Júla 2012, 12:08

Penové kefy sú v pohode???

Mám jedného zákazníka, ktorý mal nové auto a už musel prísť na detailing, lebo pred ním išlo zajebané auto a jeho si to potom odnieslo veľmi veľmi kvalitne...
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

kobrakai

Utorok, 24. Júla 2012, 13:16

Jannci: Motor som myslel len hubičkou navlhčiť a vyčistiť - ak nemáš aggregate plate tak ti od cesty raz dva nahádže do motorového priestoru špinu. Samozrejme motor nevapkujem, nestriekam vodu nikde kde by to mohlo poškodiť ložiska a pod. V prašnom prostredí sa základné umytie určite oplatí viac ako nejaké hardcore pucovanie. Ja mám svoje v garáži doma aj v robote skoro nonstop. dailycar o dvadsať rokov novší a so štyrmi kruhmi zas býva zaprdený skoro nonstop.

caliopcar
Auto: BMW E 46 316i

Utorok, 24. Júla 2012, 15:58

Sám na Avanti, keď sa mi nechce, tak S-racing. Inak ešte aj na linčianskej robia nejaký chlapci ručné umývanie. Vynikajúco, ale neviem ako sa to tam volá.

naftaman
Auto: BMW E46 330d 135kw

Utorok, 24. Júla 2012, 19:32

minco napísal:
Penové kefy sú v pohode???

Mám jedného zákazníka, ktorý mal nové auto a už musel prísť na detailing, lebo pred ním išlo zajebané auto a jeho si to potom odnieslo veľmi veľmi kvalitne...

naftaman napísal:
Penové kefy sú v pohode :) kto sa diví prečo tak nerobia všety umyvarky na slovensku je že to auto si vždy vyžaduje predumytie... Takže keď sme rozmýšlali nad novou linkou kefy vyhrali lebo 90% chce to najlacnejšie

M1R3C
Auto: BMW E39 540i ///M

Utorok, 24. Júla 2012, 20:26

Simík tá laserwash patri nám k servisu (nie mne) v ktorom robím na ružindolskej,lenže ono problém je v tom ,kúpili sa šampóny z U.S.A a tie sú na piču,pokial sa tie nespotrebujú,tak ten kokot majitel nekúpi nové,ono tá umývačka išla perfektne :wink: Lenže sa to dojebalo teraz...Ak chceš Poviem ti keď to bude fungovať normálne aby si bol spokojný ,lebo toto je moc #-o

Ak chceš ručné umývanie,tak mám kamaráta,kzotý to robí,lenže to auto ti tam ostane 2dni u neho ale spraví ti to perfetne,ani mikroškrabaneky tam nebudú a dáva si na tom záležať ,to ti garantujem ....Ak bude chceť pošli mi SS pošlem ti na neho číslo je z Bolerázu ale robí to v TT O:)
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt.
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

Pežot

Utorok, 24. Júla 2012, 20:30

Simik to je jasné, majú na piču vodu :) ...

A navyše takýto bordel dolu bezdotykovkou nedáš ... robil som v umyvárke, viem to ;) ... na toto len špongia, pekne krásne ... a pôjde to dolu.

M1R3C

Utorok, 24. Júla 2012, 20:52

Pežot napísal:
Simik to je jasné, majú na piču vodu :) ...

A navyše takýto bordel dolu bezdotykovkou nedáš ... robil som v umyvárke, viem to ;) ... na toto len špongia, pekne krásne ... a pôjde to dolu.

Aj tá je na piču ,ide to na mestskú vodu ,nie na "našu"
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Utorok, 24. Júla 2012, 21:48

vyzera to na tvrdu vodu a proste krasny vodny spot...

trebaloby zmakcovat :) je pravda ze nieje sampon ako sampon :)
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

TomasE36

Streda, 25. Júla 2012, 06:25

Ja na tu Laserwashku chodievam iba v zime a zatial nebol nikdy problem...
Mirec mozes dat prosim ta vediet aj mne ked zacnu zasa pouzivat ten sampon co pouzivali? :smile:

M1R3C

Streda, 25. Júla 2012, 11:36

TomasE36 napísal:
Ja na tu Laserwashku chodievam iba v zime a zatial nebol nikdy problem...
Mirec mozes dat prosim ta vediet aj mne ked zacnu zasa pouzivat ten sampon co pouzivali? :smile:

Jasné,nemám problém my o tom vieme prvý v servise keďže si tam chodíme dávať umývať aj naše autá zadarmo :mrgreen: Dávam Ti vedieť,keď bude všetko oukej :wink:
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

TomasE36

Streda, 25. Júla 2012, 11:47

M1R3C napísal:

Jasné,nemám problém my o tom vieme prvý v servise keďže si tam chodíme dávať umývať aj naše autá zadarmo :mrgreen: Dávam Ti vedieť,keď bude všetko oukej :wink:

Diky, diky :smile:

anetka77
Auto: 135i
Kraj: Zahraničie

Streda, 25. Júla 2012, 15:17

umyvanie aut v rumunsku vsetko rucne exterier 2-3 eura interier tiez:) umyvarka na kazdom kroku:)
trvanie cca 30 minut

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Streda, 25. Júla 2012, 15:28

Ja keď si dávam umyť ručne iba zvonku, tak u nás to stojí 8 EUR a chlapec je hotový za 30 min.
Keď je ale vonku teplo, tak využívam samoobslužnú WAPku a tam si vystačím s 2 EUR.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 240 neregistrovaných