... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
LOKI napísal:
co stoja tie programy ked to chalan robi 1 až 1,5 hod ?
kobrakai napísal:čudujem sa ale len, že vám trvá "ručné umývanie" hodinu alebo hodinu a pol? to je len opláchnutie? Keď som si pucoval trojku trvalo to minimálne o hodinu dlhšie keď som sa vykašlal na kufor/motor, spolu s tým asi o hodinu dlhšie. Keď som mal 5ery tie boli vždy na 4 hodiny. A keby som mal 7er, strávim na ručnej umyvárke pol dňa. A to chodím takto pucovať auto každý týždeň. Ale tak je to o tom vzťahu k autu.![]()
Pravda je že strávim v boxe trištvrte hodinu minimálne, lebo mám vedierka, hubičky a PHneutral šampon vlastné.
minco napísal:Penové kefy sú v pohode???
Mám jedného zákazníka, ktorý mal nové auto a už musel prísť na detailing, lebo pred ním išlo zajebané auto a jeho si to potom odnieslo veľmi veľmi kvalitne...
naftaman napísal:Penové kefy sú v pohode :) kto sa diví prečo tak nerobia všety umyvarky na slovensku je že to auto si vždy vyžaduje predumytie... Takže keď sme rozmýšlali nad novou linkou kefy vyhrali lebo 90% chce to najlacnejšie
Pežot napísal:Simik to je jasné, majú na piču vodu :) ...
A navyše takýto bordel dolu bezdotykovkou nedáš ... robil som v umyvárke, viem to... na toto len špongia, pekne krásne ... a pôjde to dolu.
TomasE36 napísal:Ja na tu Laserwashku chodievam iba v zime a zatial nebol nikdy problem...
Mirec mozes dat prosim ta vediet aj mne ked zacnu zasa pouzivat ten sampon co pouzivali?
M1R3C napísal:
Jasné,nemám problém my o tom vieme prvý v servise keďže si tam chodíme dávať umývať aj naše autá zadarmoDávam Ti vedieť,keď bude všetko oukej