... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
balino napísal:paja napísal:hej vladko grilovala som až po 2 hodinach ale to preto že som chcela byt kolegialna a počkat na diabla nech neje sam, lebo pani diablová toho moc nepoje..a BALINO ja viem kdo je kdo ale ked som tam ja dosla tak tam uz nebol... teda to auto tam uz nebolo..
tak to odost prisiel!
mike666 napísal:tak ked robite s bobom veci tak nebudem rusit:-))))))
hovorim niekedy ked budes v TO sa mozeme dohodnut a hodit rec...
mike666 napísal:minule som isiel do ba a stretol som cestou asi 5 baworacikov...kazdemu som blikol...ved predsa mame toho dost spolocneho a z tych 5 mi odblikol iba 1 a to mam pocit iba preto ze si myslel ze ho upozornujem na radar. POdla mna je to skoda ze sa takto nezdravime. Naopak som bol v CZ a tam mi blikali ci e36-e46 aj nejake e39.
Co vyna to?
ak tu uz takato tema bola..vopred sorry...az teraz som sem zacal castejsie chodit.....mike
Helldiver napísal:Dneska som blizko registru trestov na mileticovej stretol cervenu E30 plastaka, pozdravil som zdvihnutim ruky (bolo to v obytnej zone isli sme pomalicky 20tkou a minali sme sa na krizovatke) a typek v nej odzdravil, E30 uz skutocne neni mnoho, tak teda nejaka spolupatricnost funguje. Vodici novych BMW zvacsa nezdravia, asi nechapu ze ich niekto v takej "starine" oslovuje a mozno si myslia, ze je to zigulak
Aspon vidno kto je fanda BMW a ma prehlad o znacke, a kto kupil BMW lebo mu ponukli lepsiu cenu ako napriklad v AUDI
. Ja kebyze stretnem BMW 2002 alebo nieco podobne, tak som nadseny, zdravim ako divy a najradsej by som si s vodicom/vodickou toho auta pokecal, ale to som tu v BA este nevidel...
MT-SPEEDY napísal:BlackMW napísal:lahsie by sme sa spoznali aj na dialku keby sme mali podsvietene bmw znaky na bielomodro
No, len ty by si ich najprv musel nahodit
BlackMW napísal:MT-SPEEDY napísal:BlackMW napísal:lahsie by sme sa spoznali aj na dialku keby sme mali podsvietene bmw znaky na bielomodro
no jo, to by bolo asi komplikovane..
tak navrhujem kriklavo modry obdlznik v strede hore predneho aj zadneho skla..
GOOSE528 napísal:BlackMW napísal:MT-SPEEDY napísal:BlackMW napísal:lahsie by sme sa spoznali aj na dialku keby sme mali podsvietene bmw znaky na bielomodro
no jo, to by bolo asi komplikovane..
tak navrhujem kriklavo modry obdlznik v strede hore predneho aj zadneho skla..
Jednoduchsie by bolo, keby sa robili tie nalepky aj tak aby sa dali nalepit z vnutra okna. Potom by sme si ju mohli dat dopredu (inac mi ju stierac zozerie:) a bolo by ju vidno....možno