... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TO-BOBO1 napísal:BALINKO V STREDU IDEM DO MT ,, tak ze sa zahram na stahovaka ,, kto che co poslat hore a dole tak sa hlaste !!! MT-TO-BA .... !!
MT-SPEEDY napísal:TO-BOBO1 napísal:BALINKO V STREDU IDEM DO MT ,, tak ze sa zahram na stahovaka ,, kto che co poslat hore a dole tak sa hlaste !!! MT-TO-BA .... !!
No vidis Balino a odvoz mas vyriesenyBOBO, cislo mas, ked budes v MT, prezvon, nalozime balicek pre Balina
balino napísal:ja viem ze mam vyrieseny sak som to dnes riesil osobne...to malo byt preteba prekvapko
MT-SPEEDY napísal:balino napísal:ja viem ze mam vyrieseny sak som to dnes riesil osobne...to malo byt preteba prekvapko
Este ma prekvap, ze mi bobo dovezie zadne eMko a aj pusu ti dam
balino napísal:MT-SPEEDY napísal:balino napísal:ja viem ze mam vyrieseny sak som to dnes riesil osobne...to malo byt preteba prekvapko
no povedal som mu a hovoril ze to je vybavene no asi ho budes aj mat ak to stihne
TO-BOBO1 napísal:jooooooj ,, riesite pozrav ... no pekne ,, ja to riesim vystraznymi smerovkami ... zablikam a on odblika ,,, tak ze blikanie dialkovymi je picovina na entu -.... To sa moze dohodnut na blikacky vystraznymi 1x-2x .. je to vidiet aj z predu aj zo zadu ...
A VSETKO JE VYRIESENE ..... Aj na krizovatkach ... A je to pak pochopitelny POZDRAV PRE CLENOV BMW klubu (aj inych Bayeristov) ---
BALINKO V STREDU IDEM DO MT ,, tak ze sa zahram na stahovaka ,, kto che co poslat hore a dole tak sa hlaste !!! MT-TO-BA .... !! S pozdravom
orech napísal:Ok, tak od teraz aj Bawa zdravim ako kamossof, ze blik do prava, blik do lava..
MT-SPEEDY napísal:balino napísal:MT-SPEEDY napísal:balino napísal:ja viem ze mam vyrieseny sak som to dnes riesil osobne...to malo byt preteba prekvapko
no povedal som mu a hovoril ze to je vybavene no asi ho budes aj mat ak to stihne
Takze sa mam nechat zarast ? Aby to pichalo
balino napísal:mike666 napísal:blazooon...tak sazastav kedma na buduce uvidis:-)hej tam som teraz castejsie nez by som chcel:-))),,,,Dikkk....som rad ze sa paciii
bol som teraz v tO a nevidel som ta
mike666 napísal:balino napísal:mike666 napísal:blazooon...tak sazastav kedma na buduce uvidis:-)hej tam som teraz castejsie nez by som chcel:-))),,,,Dikkk....som rad ze sa paciii
bol som teraz v tO a nevidel som ta
ty chodis do TO?..no mne sa stane ze auto nvytiahnem z garaze aj par dni:-)
paja napísal:hej vladko grilovala som až po 2 hodinach ale to preto že som chcela byt kolegialna a počkat na diabla nech neje sam, lebo pani diablová toho moc nepoje..a BALINO ja viem kdo je kdo ale ked som tam ja dosla tak tam uz nebol... teda to auto tam uz nebolo..