... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BlackMW napísal:Peppo napísal:inak vsimol som si ze aj mna sem tam niekto blika.... ale to je kvoli tomu ze mam straaaasne nenapadne auto a vzdy ma kazdy vidi a ja nikdy nikoho. Co uz, asi som namysleny.
Chlapci soraaac
nic sa neboj, ja vzdy upozornim piskanim pneumatik ako minule
MT-SPEEDY napísal:100RM napísal:Bol som v Pragli minuly vikend, kde konkretne tam byvas? V sobotu sme boli na nejakej vyhliadke (Na dobesce?) a dvaja baworaci sa "nahanali" po nabrezi Vltavy...mike666 napísal:blazooon...tak sazastav kedma na buduce uvidis:-)hej tam som teraz castejsie nez by som chcel:-))),,,,Dikkk....som rad ze sa paciii
Ja som v Pragli, ale ked tam budem, dam vediet dopredu a urobime miniTOzrazNa vianoce budem urcite doma v Krusovciach
arny318is napísal:BlackMW napísal:Peppo napísal:inak vsimol som si ze aj mna sem tam niekto blika.... ale to je kvoli tomu ze mam straaaasne nenapadne auto a vzdy ma kazdy vidi a ja nikdy nikoho. Co uz, asi som namysleny.
Chlapci soraaac
nic sa neboj, ja vzdy upozornim piskanim pneumatik ako minule
Noooooooo vcera som nateba trubil a vsimol si si ma len taktak , ale pocul som gumi za zakrutov
BlackMW napísal:balino napísal:vcera sme fuserili
jj, este si zozeniem asi dalsie 2 tje slimaky z wartburga,
trubi to popici ale mohlo by to byt este silnejsie
100RM napísal::-) Michle. Ked pojdes, tak daj dopredu vediet
paja napísal:hej aj mne sa páči ked si priatelsky zablikáme pri stretávke, ked mam dačo nové tak parkrát bliknem prvá ale potom to už funguje aj naopak, tu v MT vyjadrujem celkom spokojnost zo zdrawením..
BlackMW napísal:balino napísal:vcera sme fuserili
Peppo napísal:Maros: Hej hej, tie gumy vzdy pocujem. Jak minule. Mal som vedla seba matku, tak sa hned pohorsovala ze ako sa dnes jazdi....
Zvalil som to na ten prechod cez kolajnice a na to ze si sofer zaciatonik a ze sa ti to na tej gume smyklo.
Arny - na mna si trubil? kua...
Nielen slepy.. ale aj hluchy som
Peppo napísal:BlackMW napísal:balino napísal:vcera sme fuserili
Maros: Hej hej, tie gumy vzdy pocujem. Jak minule. Mal som vedla seba matku, tak sa hned pohorsovala ze ako sa dnes jazdi....
Zvalil som to na ten prechod cez kolajnice a na to ze si sofer zaciatonik a ze sa ti to na tej gume smyklo.
Arny - na mna si trubil? kua...
Nielen slepy.. ale aj hluchy som
paja napísal:Dobre uz som hriech naprawila,audina je uz na bazare,uz ti budem z bawa blikat..:)
arny318is napísal:BlackMW napísal:balino napísal:vcera sme fuserili
mam dve truby z bawa chces?? darujem