... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
crumar napísal:MT-SPEEDY napisal pravdu. U nas v MT sa niektori ludia s BMW spravaju ako bohovia. Hlavne ti z radu vyholenych. Kupia bawo, ziletky, vystru ruku na volant, ze cez nu nemozu ani vidiet a na plne gule im v aute reve Scooter... Ked takeho vidim, je mi do smiechu. A ti , co sa vozia na novych BMWckach, pre nich sme zase k smiechu my.
Osobne nemam proti vyholenym nic, ved aj ja som bol niekolko krat, no niektori chlapci to skutocne prehanaju. No a mam sa takemu zdravit?
Xader napísal:Ja som jazdil 6 rokov na motorkach a je fajn , ked sme sa zdravili - clovek citil take puto , ze na ceste nie je samten kto jazdil , vie o com to je.
Len ako pisete , v autach to je tazke. Zacnem blikat na nejakeho BAVORAKA009 , ze " ahoooooj " a on na rucnu to otoci a po mne a nalozi mi na budku - to fakt nepotrebujem![]()
Ale vazne. Co sa v BA pozname baworaky, tak neverim tomu , keby sme sa stretli , ze si neblikneme/nezamavame
mike666 napísal:blazooon...tak sazastav kedma na buduce uvidis:-)hej tam som teraz castejsie nez by som chcel:-))),,,,Dikkk....som rad ze sa paciii
balino napísal:Xader napísal:Ja som jazdil 6 rokov na motorkach a je fajn , ked sme sa zdravili - clovek citil take puto , ze na ceste nie je samten kto jazdil , vie o com to je.
Len ako pisete , v autach to je tazke. Zacnem blikat na nejakeho BAVORAKA009 , ze " ahoooooj " a on na rucnu to otoci a po mne a nalozi mi na budku - to fakt nepotrebujem![]()
Ale vazne. Co sa v BA pozname baworaky, tak neverim tomu , keby sme sa stretli , ze si neblikneme/nezamavame
to je ten svalnaty a vyholeny?
Xader napísal:balino napísal:Xader napísal:Ja som jazdil 6 rokov na motorkach a je fajn , ked sme sa zdravili - clovek citil take puto , ze na ceste nie je samten kto jazdil , vie o com to je.
to je ten svalnaty a vyholeny?
ano ! to je jeden z nich !!!![]()
Peppo napísal:inak vsimol som si ze aj mna sem tam niekto blika.... ale to je kvoli tomu ze mam straaaasne nenapadne auto a vzdy ma kazdy vidi a ja nikdy nikoho. Co uz, asi som namysleny.
Chlapci soraaac
mike666 napísal:blazooon...tak sazastav kedma na buduce uvidis:-)hej tam som teraz castejsie nez by som chcel:-))),,,,Dikkk....som rad ze sa paciii
100RM napísal:Bol som v Pragli minuly vikend, kde konkretne tam byvas? V sobotu sme boli na nejakej vyhliadke (Na dobesce?) a dvaja baworaci sa "nahanali" po nabrezi Vltavy...mike666 napísal:blazooon...tak sazastav kedma na buduce uvidis:-)hej tam som teraz castejsie nez by som chcel:-))),,,,Dikkk....som rad ze sa paciii
Ja som v Pragli, ale ked tam budem, dam vediet dopredu a urobime miniTOzrazNa vianoce budem urcite doma v Krusovciach