Páči sa mi ako tu každy vypisuje že kupi auto s RHD za 1/4 ceny, aj že pre štat zo bude ryža na STK, KO ale nejako ste pozabudli na ficdaň. Pohyboval som sa nejaký ten čas medzi UK autami a všetky tie auta čo tu vozia cigoši a podobny kšeftari tak to je všetko kupene v aukcii. Uvediem priklad E39 520i socialka čo po väčšine len take sa tu dovažaju. Cigoš to kupi v aukcii za 300 libier, za predpokladu že auto ma platnu poistku + STK, a povačšine tie "auta s vypredaja" nemaju zaplatenú cestnú daň tak to sú ďalšie € navyše. Keď ho to s dovozom na slovensko vyjde dajme tomu na 600€, a chce to tu prihlásiť tak úradné preklady, úrad dopravy STK, EK, KO okolo 400€ cca to je len odhad, a už sme na sume 1000€ k tomu treba prirátať fickodaň tých 477€ a sme na sume cca 1500€ a to je suma za ktorú sa dá kúpiť aj 520 s LHD, je mi jasné že za 1500€ to bude vražda ale asi taká ako tá z UK za 300 libier. Treba počítať aj s tým že tie autá s RHD, budú mať nižšiu trhovú hodnotu ako naše LHD ktoré sú na našu premávku plnohodnotné. Takže na tých super lacných angličanoch sa budú voziť len cigoši + tý čo jadzia na felicách a ľudia s podobnou diagnózou.