... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Re: Príbehy - roztriedenie

Nedeľa, 31. Marca 2013, 19:18

som za take rozdelenie ze hore bude selectbox v ktorom si vyberie clovek co chce vidiet a zobrazi sa mu len to, podla mna je dobre ze je vsetko pokope a rozsekat to do milion kategorii nebude dobre riesenie, skor otagovat jednotlive temy a potom hore spravit jednoduchy filter v ktorom si clovek naklika co chce zobrazit :wink:

Tomas
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

Pežot

Nedeľa, 31. Marca 2013, 19:28

TiTAN napísal:
som za take rozdelenie ze hore bude selectbox v ktorom si vyberie clovek co chce vidiet a zobrazi sa mu len to, podla mna je dobre ze je vsetko pokope a rozsekat to do milion kategorii nebude dobre riesenie, skor otagovat jednotlive temy a potom hore spravit jednoduchy filter v ktorom si clovek naklika co chce zobrazit :wink:

Tomas

:thumbup:
Tak šup šup do toho!
:lol: :lol:

Užívateľov profilový obrázok
lukinoo7
Auto: e46 328i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 31. Marca 2013, 20:21

TiTAN napísal:

Tomas

:thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 255 neregistrovaných