Ako musím povedať na margo tých fotografí, ktoré zvládla aj Nokia 6300 kvalitnejšie. Tak to nemusí byť tak v zlom stave, samozrejme auto nepoznám osobne a neviem ako je na tom motor či karoséria. ALE, jedno velké ALE ak by som narátal aj celolak cca 1500 € a dačo okolo motora stále to bude lacnejšia E39 aspoň INDIVIDUAL ako podaktoré iné e39 v dnešnej ponuke autobazárov.
BTW ja som s Koradom tiež dal jednej "šope" šancu a dnes si dovolím povedať je to jedna s posledných udržovaných E38 jak karoseriou tak motorom atď v rámci Slovenska ... Teraz nemyslím top 3 ale všeobecne ak ich tu je ešte ja neviem 1000 celkovo tak k prvej 50ke sa obstojne hlásim.
Škoda len tých kolies tie s pred 4r. tam sadli lepšie za mňa ... BTW a cena tak či tak nie je tak zlá, samozrejme od full to má ďalej ale ten základ tam je 16:9 navi berem za také menšie plus a odpustil by som absenciu komfortných sedačiek, ktoré sa daju samozrejme zohnať ...
Dnes ak su prostriedky tak sa dá spraviť cukrík aj v rámci viac zanedbaných vozidiel.