... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Berky napísal:
Sorry davtex ale nedalo mi sa nezapojit. Bez urazky ale presne kvoli tym tomu co ti aj vyssie komentovali by som sa zvysoka vyhol niekomu, kto predava auto a nepoznam ho osobne. Radsej by som kupil v spominanom aaa a viem, ze mozem auto vratit, ked zistim vadu ako toto..uz v minulosti som kupoval auto od suseda a peklo..turbo dokazene, chladic dokazeny, vyfuk pajdal.. a po tom vsetkom mi uz nebral telefon..nikdy viac..mier
deli.peli napísal:Suhlasim, radsej kupa v AAA ako niekto.....
davtex napísal:deli.peli: ty si bud retardovany alebo predajca AAA auto alebo jednoducho kokotTak radsej si kupim predrazene auto v AAA auto kde o nom predajca nevie nic ako lacnejsie s popisanymi chybami od cloveka, ktoreho poznas daleko lepsie uz len skrz toho ze ma to auto cele rozpisane na klube.
Gabo10 napísal:Medzi súkromníkom a AAA je jeden rozdiel.
-Súkromník vie zhodnotiť stav auta a dať cenu nižšiu ak je na tom zle motoricky
-AAA sa riadi iba údajom na počítadle tacho a rokom výroby + výbava sem tam
AAA netuší v akom stave je auto jednoducho
Gabo10 napísal:Medzi súkromníkom a AAA je jeden rozdiel.
-Súkromník vie zhodnotiť stav auta a dať cenu nižšiu ak je na tom zle motoricky
-AAA sa riadi iba údajom na počítadle tacho a rokom výroby + výbava sem tam
AAA netuší v akom stave je auto jednoducho
deli.peli napísal:Ano, ak mas poctiveho sukromnika, tak to vie zhodnotit a vie sa na cene dohodnut...ale kolko je sukromnikov, ktori su suflikanti a nedohodnes sa s nimi popripade ti spustia uplne smiesnu cenu
deli.peli napísal:Ano, ak mas poctiveho sukromnika, tak to vie zhodnotit a vie sa na cene dohodnut...ale kolko je sukromnikov, ktori su suflikanti a nedohodnes sa s nimi popripade ti spustia uplne smiesnu cenu
Maco napísal:ked toto povedal tak som tam na nich vybehol ze vsak to by im tam tym padom perfektne zapadlo do ponuky