... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

sineDko
Kraj: Zahraničie

Re: Pohromy na predaj!

Pondelok, 30. Marca 2015, 20:50

to sa tu registroval marketingovy riaditel aaa?

Užívateľov profilový obrázok
deli.peli
Kraj: Žilinský

Pondelok, 30. Marca 2015, 20:52

Berky napísal:

Sorry davtex ale nedalo mi sa nezapojit. Bez urazky ale presne kvoli tym tomu co ti aj vyssie komentovali by som sa zvysoka vyhol niekomu, kto predava auto a nepoznam ho osobne. Radsej by som kupil v spominanom aaa a viem, ze mozem auto vratit, ked zistim vadu ako toto..uz v minulosti som kupoval auto od suseda a peklo..turbo dokazene, chladic dokazeny, vyfuk pajdal.. a po tom vsetkom mi uz nebral telefon..nikdy viac..mier

Suhlasim, radsej kupa v AAA ako niekto, koho poznas, oje... ta, zarobi na tebe a potom sa na teba vys...

davtex
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 30. Marca 2015, 20:56

deli.peli: ty si bud retardovany alebo predajca AAA auto alebo jednoducho kokot :D Tak radsej si kupim predrazene auto v AAA auto kde o nom predajca nevie nic ako lacnejsie s popisanymi chybami od cloveka, ktoreho poznas daleko lepsie uz len skrz toho ze ma to auto cele rozpisane na klube.
Pimped rides:
1999 e39 M5 ala uz som mohol mat Cayman
1996 e39 528iA ala projekt na ktory som sa vykaslal - na predaj za 1500e
2011 Peugeot 5008 1.6 THPala francuzsky Suburban - na predaj za 12500e

RTG
Auto: BMW F900XR

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:02

deli.peli napísal:
Suhlasim, radsej kupa v AAA ako niekto.....

Mam pre teba dobru spravu, toto sa da liecit.

deli.peli

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:03

davtex napísal:
deli.peli: ty si bud retardovany alebo predajca AAA auto alebo jednoducho kokot :D Tak radsej si kupim predrazene auto v AAA auto kde o nom predajca nevie nic ako lacnejsie s popisanymi chybami od cloveka, ktoreho poznas daleko lepsie uz len skrz toho ze ma to auto cele rozpisane na klube.

Klub je jedna vec....ale ked kupujes auto (teraz nehovorim o BMW) od niekoho, kto to rozpisane nema je druha vec..

Berky
Auto: X5
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:15

voMacK si predstav ze sa da auto vratit akurat nemozes najazdit viac ako 100km a auto muselo stat nad urcitu sumu :D ale aspon nieco

davtex

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:24

Auta typu M5, 550i a ine specialitky, kde sa najviac odrbava v AAA aj tak nenajdes. Na druhu stranu take obycajnejsie auta ako Fabia, Citroen, Peugeot vies kupit ovela jednoduchsie cez sukromnu inzerciu. Aj tam sice narazis na suflickarov, no minimalne 1 z 5 aut je na to velmi dobre a s dobrou historiou. Kolko ludi co poznam vratane mna pri poctivom hladani naslo krasne auta za dobru cenu. 1 alebo 2 majitelia, plna historia, auto vazne jazdene obycajnym slusnym clovekom a podobne.

Napr. ja mam teraz na predaj Mercedes A150. Rocnik 2008, najazdenych 60tkm a servisovane iba v Mercedes NR. Viem dolozit, ze som prvy majitel, viem ti dolozit servisnu historiu, vypis z poistovne. Navyse auto bolo bez srandy jazdene cely svoj zivot babou :) (kto iny by si kupil A, vsakze). Na aute su navyse fungel nove letne gumy. Cena? O par korun vyssia ako je priemer iba kvoli tomu, ze tu panuje uplna nedovera. Ak bude niekto kupovat taketo auto, pozre ich 5. Z toho budu 2 vraky, 2 slusne a ten 1 moj cukrik so stosom papierov a kupnou zmluvou. Tym exotom co volaju by som dal normalne po papuli keby stali pri mne.

Na druhu stranu ked prides do AAA tak predajca nevie zvacsa absolutne nic o historii toho auta. Clovek ktory to tam dal sa autam zvacsa nerozumie, co sa mohlo odrazit na servise. Skratka vidim iba jeden dovod preco by si to clovek mal kupovat v AAA auto alebo podobnych bazaroch - lenivost.
Pimped rides:

Gabo10
Auto: E39 530iA
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:26

Medzi súkromníkom a AAA je jeden rozdiel.
-Súkromník vie zhodnotiť stav auta a dať cenu nižšiu ak je na tom zle motoricky
-AAA sa riadi iba údajom na počítadle tacho a rokom výroby + výbava sem tam

AAA netuší v akom stave je auto jednoducho
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

Berky

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:31

Gabo10 napísal:

no je tam viac rozdielov mas pravdu..zavisi aky je to sukromnik..kamoskina sestra kupovala cez "znameho" fabku a nakoniec opletacky s papiermi ze si ten "znamy" to auto nechal..nie kazdy sukromnik je dobry sukromnik..kazdopadne..v oboch pripadoch si treba auto poriadne preverit a dat si skusobnu jazdu aj skontrolovat vinko

deli.peli

Pondelok, 30. Marca 2015, 22:16

Gabo10 napísal:

Ano, ak mas poctiveho sukromnika, tak to vie zhodnotit a vie sa na cene dohodnut...ale kolko je sukromnikov, ktori su suflikanti a nedohodnes sa s nimi popripade ti spustia uplne smiesnu cenu

Berky

Pondelok, 30. Marca 2015, 22:23

deli.peli napísal:
Ano, ak mas poctiveho sukromnika, tak to vie zhodnotit a vie sa na cene dohodnut...ale kolko je sukromnikov, ktori su suflikanti a nedohodnes sa s nimi popripade ti spustia uplne smiesnu cenu

Ved toto..to mas pomaly vsade..najhorsie, ze za to auto fakt nedas pat korun a kupujes ho na dlhsie obdobie..

davtex

Pondelok, 30. Marca 2015, 22:59

deli.peli napísal:

WTF? Tak ked pytam za auto 2600e tak mozno za neho chcem 2600 nie? Preco ja by som mal nieco spustat na cene, to je moja povinnost alebo co? Co som ja, predajca suvenirov v Hurghade?
Pimped rides:

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 31. Marca 2015, 05:21

deli.peli napísal:

seriózny predajca takých jebnutých špekulantov posiela dopiče už cez telefón, ak inzeruje auto za určitú cenu tak asi preto lebo to chce za tú cenu predať, a ty zas na kery kokot kupuješ auto na ktoré nemáš a dúfaš v tom že predajca spustí? ](*,) ](*,) ](*,)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Maco
Auto: visavytena pajta

Utorok, 31. Marca 2015, 06:06

Mna dojali acka najviac ked som tam dosiel z nudy a zo zvedavosti, typek kukol auto, povozil sa, povedal ze fakt super a za hodinu mi zajebal cenu o 4500 mensiu ze za viac to nikto nekupi a ze podozrenie na stocene km :D ked toto povedal tak som tam na nich vybehol ze vsak to by im tam tym padom perfektne zapadlo do ponuky :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

sebastiaan
Auto: E61 535d/E30 316i

Utorok, 31. Marca 2015, 07:04

Maco napísal:
ked toto povedal tak som tam na nich vybehol ze vsak to by im tam tym padom perfektne zapadlo do ponuky :D

:mrgreen: =D>

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 244 neregistrovaných