... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

futy napísal:Vieš kde začať s hľadaním potom...Neviem kde to capnúť, tak sa pochválim tu. Mal som haraburdu v autorizáku 2dni a 2hý deň volajú že stratili kľúč, či môžem doniesť druhý. Neviem, skôr mi to príde keby nejaký pacient potreboval kľúč ak sa dá môj prispôsobiť. Nerozumiem tomu, chodím do servisov s fir. haraburdami ešte od fáčiek a liazok, ale toto som nestretol, no. Však ako nový urobia, ale aby som o ten sociál neprišiel.

Nepomohli ani skutočnosti, že tým jeho štýlom sa dá aj za 6,6 na trojlitry jazdiť. No čo už, keď do neba velebil 1.0 tsi, najlepšie motory, on vedel o mojom aute viac, ako ja
 Nepomohli ani skutočnosti, že tým jeho štýlom sa dá aj za 6,6 na trojlitry jazdiť. No čo už, keď do neba velebil 1.0 tsi, najlepšie motory, on vedel o mojom aute viac, ako ja    Našťastie ho tam pár ľudí vrátane mňa vrátilo do reality. To fakt ešte veľa ľudí žije v takýchto predstavách typu “atmosféra nejde a žerie”
 Našťastie ho tam pár ľudí vrátane mňa vrátilo do reality. To fakt ešte veľa ľudí žije v takýchto predstavách typu “atmosféra nejde a žerie”