... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
obchodna sekcia

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Re: Idiot v X6

Streda, 7. Decembra 2011, 18:21

johnyfly1 napísal:
ja tiez pridavam ked ma niekto obieha :D na ceste je 90km/h ja idem skoro 100 a niekto za mnou sa ma snazi obehnut ked oproti ide auto a predonou su dalsie auta takze sa nema kam zaradit ale on just chce obiehat :roll: nepustam a ani sa neuhinam dokonca este pridam aby sa nemohol zaradit medzi mna a auto predomnou ...
ale zas na druhej strane v meste kde je 50 idem normalne predpisovo a niekto sa namna nalepi a chce si daco dokazovat...nalepeny na mne ze mu v spataku ani svetla nevidim #-o tak vtedy pekne spomalim na 40 aj nizsie a ono ho to prejde :D

no tak takých ako ty tu budem asi všetci "milovať" :evil: [-X
ak sa už niekto rozohodol predbiehať, tak v tom asi bude pokračovať a tvoje zrýchlovanie ho akurát nas*rie a on zrýchli ešte viac - tvojim zrýchlením vystupňuješ už aj tak dosť nebezpečnú situáciu (predbiehací manéver sa považuje za jeden z najnebezpečnejších na ceste) a podstatne zvyšuješ riziko nehody
kto ti dal právo vychovávať iných? to, že ty si sa rozhodol jazdiť predpisovo ti nedáva právo blokovať na ceste tých, ktorí idú rýchlejšie a privádzať ich svojim chovaním do zúrivosti [-X
odkiaľ ty vieš, či ten za tebou sa neponáhla z objektívnej príčiny (napr. s dieťaťom do nemocnice)?
presne o týpkoch ako ty sme (ja aj mnohí iní) písali v príspevkoch vyššie
ak by ten kominárik na X6 obiehal teba, tak to možno skončí ešte horšie.... ](*,)

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Streda, 7. Decembra 2011, 18:34

aj minule sa ponahlal sice bezdovodne ale siel rychlo a skoro si prizabil maleho syna...radsej pridem o 5minut neskor ale na istotu...fakt pokial sa clovek neponahla aspon 200km usek tak sa to neoplati fakt to robia len sekundy najviac par minutiek....minule jeden pod strecnom obiehal ako kon ohrozoval vsetkych tak som ho pustil...a vysledok? o 20km dalej som ho dobehol na krizovatke lebo stal na cervenu...nic tym obiehanim a ohrozovanim nedokazal....

a este raz si precitaj o akej situacii som pisal...on ide obiehat ked je za sebou viac aut a oproti ide auto? samozrejme ze mu to znemoznim lebo co ak nabura tesne predomnou? nenecham sa prizabit nejakymi debilmi :-({|=

ps ak by v tej X6 obiehal mna tak neviem co sa stane lebo v tej rychlosti akou pisu ze siel by som ho ani v spataku nezaregistroval :-({|=
E36 compact 316i           (||||)(||||)

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 7. Decembra 2011, 18:48

johnyfly1 napísal:
ja tiez pridavam ked ma niekto obieha :D na ceste je 90km/h ja idem skoro 100 a niekto za mnou sa ma snazi obehnut ked oproti ide auto a predonou su dalsie auta takze sa nema kam zaradit ale on just chce obiehat :roll: nepustam a ani sa neuhinam dokonca este pridam aby sa nemohol zaradit medzi mna a auto predomnou ...
ale zas na druhej strane v meste kde je 50 idem normalne predpisovo a niekto sa namna nalepi a chce si daco dokazovat...nalepeny na mne ze mu v spataku ani svetla nevidim #-o tak vtedy pekne spomalim na 40 aj nizsie a ono ho to prejde :D

ANO to vsetci pozname. Vodici so slabym autom (a je jedno aka znacka) si potrebuju kompenzovat (vrodene) komplexy.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Streda, 7. Decembra 2011, 20:14

ked vidim ze mna ide niekto obehnut.. tak idem konstantne, nech ma manever lahsi a to iste ocakavam aj od ostatnych ked ich obieham ja.. nemam rad situacie ked sa meni rychlost obiehajuceho auta.. clovek nevie co ma cakat
zazil som situaciu (este na skoda 110r) ze chalan (na 120cke) isiel po okreske 80, ked som bol za nim, tak spomaloval az na 60, proste aby som ho obehol, a ked som ho zacal obiehat, tak tomu stupil aj on samozrejme.. vysledna rychlost pri dokonceni obiehania bola skoro 120/130kmh .. za volantom som videl mladeho debila (mozno 19r) co si chcel nieco dokazat s autom ktore obehne aj auto z roku 77... :roll:

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Streda, 7. Decembra 2011, 21:14

johnyfly, podla mna ale to je tiez na urovni nejakeho fagana co pises, ze proste nepustis.. tu situaciu co opisujes, tak mi povedz ako by dopadla ? hovoris, ze zacne predbiehat auta, nema sa kde zaradit, a oproti auto.. vela ludi to robi, ale to su ich sracky ked im to lepi na mozog.. ale zas o tom potom, mozno niekedy z nejakeho dovodu by si tak isiel aj ty, nikdy nevies.. ale spat k podstate, ide o to, ze nema sa kde zaradit, a ty ho nepustis.. tak si pockas nech nabura celne do auta oproti len kvoli tomu, aby si si dokazal, ze ano, takto dopadne nejaky debilko co sa nevie zmestit do koze ? co ale potom nevinny oprotiiduci.. bud napali do neho, alebo sa dokaze nejak vyhnut, nikde neni napisane, ze sa vyhne stastne(skurti do pola a kotrmelce..) alebo dupne na brzdy a bude dufat, ze aj on spomali, a niekto ho pusti aby sa zaradil.. ty by si to ocividne nespravil, a nechal nevinneho na pospas nejakemu nedockavcovi.. kolega, neviem uz nick, dal video, jak spravil nejaky typek mysicku, a hned na to z protismeru sa oproti nemu valilo auto.. kukni jak to dopadlo.. odporucam pozriet a zamysliet sa..
neviem co je na tom tazke, ze ked sa niekto vali, tka ho pustis pred seba, povies si ze proste kokot a ides dalej.. sam tvrdis, ze tych par sekund hore dole ta nezabije.. ze radsej prides o 5 minut neskor ale bezpecne, ako kebyze sa mas hnat a riskovat..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

johnyfly1

Streda, 7. Decembra 2011, 21:26

ako pisem vyssie zacal obiehat a nestihol sa zaradit a napral to do protiiduceho nakladneho auta...najhorsie bol na tom jeho 3rocny syn ktory sedel v zadu...nikde sa neponahlal len hlupo objehal :roll: a takych mam pustat aby tukli aj do mna? :roll: len podotykam ze ja som nebol uctnik nehody....
mam im ako dovolit obehnut ked to situacia nedovoluje? ked ide rychlo predomnou nieje nik tak nech ide vtedy nepridam nespravim nic nech ide a nech sa zabije daleko predomnou....kolko krat sa stalo ze ma niekto obieha a oproti auto a musel som sa uhnut na rozmlatenu krajnicu kde div ze ma nevyhodilo do zvodidiel(hold nase cesty) cesta uzka ze sa ledva zmestia na nu dve auta ale nie on sa musi medzi nas tisnut,...
keby sa vam to zopar krat stalo neviem ci by ste takych magorov pustali #-o
a to s tym dietatom zeby niekto viezol do nemocnice...urcite pojdem rychlo budem kazdeho ohrozovat az to kdesi napikujem do stromu alebo ineho auta #-o uz tych par minut vyckam ako sa niekde prizabit #-o a zachranky tiez existuju :roll:

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Streda, 7. Decembra 2011, 21:59

a uz sa to tu kurvi zasa :? prepac jonyfly ale ty asi vela jazdit nebudes vsak ? ja jazdim vela a vacsinou sa ponahlam trasy mam prepocitane na minuty aby som stihol ... mas aj pravdu ale zasa z druhej strany ked ide vpredu avia a dalsim 5 autam to nevadi ze idu 35kmh na mieste kde mozu ist 90kmh (lebo sa nikam neponahlaju - vikendovy vodici) a su na seba tak nalepeny ze nemas najmensiu sancu ich obehnut a sa fest ponahlas tak co mas robit ? jasne ze ked je prilezitost tak zacnes obehovat jeden po jednom a cakas ze su v tom rade vozidiel aj normalny ludia ktory s ochotou trochu pribrzdia resp. spravia ti miesto na predbehnutie... no neviem asi len ja som taky debil nikomu sa sice nepcham nasilu a nikdy som to nerobil ale ak potrebujem predbehnut 10 aut predomnou tak obcas sa vtesnam do miesta akurat pre moje auto a ak by niekto ako ty zacal naraz pridavat lebo ma nechce pustit ? tak spravim to co som pisal v mojom prispevku vyssie. boha ja sa viac nastvem ked ma niekto nechce pustit obehnut ako ked ma niekto zacne obehovat a musim spravit potrebne kroky aby sa bezpecne zaradil. btw jasne ze nehovorim o obci
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

johnyfly1

Streda, 7. Decembra 2011, 22:18

hore som pisal ze idem na 90skoro 100 nepisal som o kolone iducej 35km/h :wink: a cestu musis mat prepocitanu tak aby si jazdil predpisovo a neprekracoval lebo toto ti nikto neospravedlni ze sa ponahlas proste to policajtovi nevysvetlis :roll:
no mas pravdu nejazdim vela ..jazdim kazdy den ale nie dlhe trasy ... zatial sa mi nestalo ze by som ja osobne niekoho ohrozil alebo mal nehodu ..teda nehodu som mal ale nie mojou vinou odvtedy si davam pozor na vozidla iduce s vedlajsej cesty a radsej spomalim :roll: ako ked ma ide niekto obiehat a oproti ide auto nehovorim ze mu pridam ked uz je vedla mna....ked vidim v spataku ze kazdeho obieha tak sa radsej priblizim k stredu a k predomnou iducemu autu(samozrejme nenalepim sa uplne)...ked bude mat volnu cestu nech si ma obieha ... ale ked chce obehnut aj tak tak sa uhnut musim nemam na vyber kedze aj tak by ma vytlacil nakraj...
ako clovek sa moze ponahlat mne je to jedno nech sa ponahla ale ked ide predbiehat hlavne nech mysli aj na druhych a nech nikoho neohrozuje ..radsej nech pocka kym oproti iduce auto prejde a nech sa nespolieha ze sa mu ten oproti uhne alebo ten prednim ze sa stale kuka do spataku a tiez sa mu uhne...

pepo286

Streda, 7. Decembra 2011, 22:35

mimochodom .. odhliadnuc od toho ze je to kokotizmus najhrubsieho zrna .. vyhlaska ti ZAKAZUJE pridavat ked ta niekto obieha :thumbup:
E46 320D Touring 100kW (2001)

majro

Streda, 7. Decembra 2011, 23:01

vyhlaska sa mi zda ze vravi, aj ze ked niekto predbieha, aj ked porusuje predpisy, tak ty ako nezavisly vodic si povinny "uhnut" mu alebo nezavadzat, nebranit alebo nieco take.. neviem jak to presne bolo sformulovane..

johnyfly, ked budes tak nalepeny, ako si spominal na auto pred tebou co je, aby si zabranil tomu, aby sa ti dostal typek pred kapotu, tak co ak ten vodic pred tebou spomali, aby pustil predbiehajuceho, a ty nestihnes zareagovat a sup ho..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

johnyfly1

Streda, 7. Decembra 2011, 23:38

pozri on ho pusti ked sa dostane cezo mna :mrgreen: ....ale ako som pisal vyssie ze chce silou mocou obiehat a zacne ma predbiehat tak ja uz moc na vyber nemam ked nespomalim tak ma sejme takze spomalit musim alebo sa mu uhnut...
mne sa jednalo len o to naznacit mu ze nech neobieha lebo ide oproti auto...
ale tak dobre ododnes ich budem pustat kedze porusujem vyhasku a blokujem autu ktore ohrozuje vsetkych naokolo aby ma predbehol...ked uz ma bude obiehat tak nech narazi do toho oproti iduceho a nech zoberie zo sebou aj dalsich 3ch vratane mna...vsak naco zit ved zijeme 25 krat ...

Jannci
Auto: MB

Streda, 7. Decembra 2011, 23:41

pepo286 napísal:
mimochodom .. odhliadnuc od toho ze je to kokotizmus najhrubsieho zrna .. vyhlaska ti ZAKAZUJE pridavat ked ta niekto obieha :thumbup:

presne tak. podla vyhlasky musis auto co ta obieha pustit. a ze pred tebou nebolo miesto? mas mat dostatocny odstup. a ked ma uz niekto obieha, tak pustim nohu z plynu...

osobna skusenost, ked som obiehal raz oktavku a ten typek zacal tiez pridavat. chvilu sme sli vedla seba (za mnou isli fizli) ale ked sa zjavil predomnou kamion, slapol som na kickdown, a som to tam vypeckoval na nejakych 200... nasledne fizli pustili majaky, tak som sa odstavil na bok, bol som uz dost nasraty zkrz toho chuja, ale potesilo ma to, ze odstavili tu oktavku, skasirovali, chlap sa este rozculoval :D mal som mu sto chuti prijebat, ale ked som videl tych fizlov v akcii, mal som pocit zadostucinenia...

majro

Streda, 7. Decembra 2011, 23:45

tak hej no ked sa vyruti hned oproti autu ked vie ze stihne max jedneho a aj to sa natlacit tak to je demencia.. ale ked mas proste cas nejaky na predbehnutie niekolkych aut, a proste sa ponahlas tak niekde sa uz proste pichnut musis.. zase vyhlaska je vyhlaska no.. ale co oci nevidia, to srdce neboli :D
ty to myslis tak, ze vidis, ze stihnee max teba a preto mu to chces znemoznit a donutit ho aby pockal kym bude mat viac casu a teda vlastne dbas o jeho bezpecnost ? :D
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

johnyfly1

Streda, 7. Decembra 2011, 23:51

ano ked je volna cesta tak nech si obieha to som pisal aj vyssie....ono nedbam len o jeho bezpecnost ale hlavne o moju a aj tych naokolo ... fakt to nieje sranda hlavne potom ked si zacne clevek buchat hlavu o zem co vlastne sposobil ...
lebo uz ma celkom stve ako ti ludia jazdia .. u nas ked idem do ca tak vzdy ma ohrozia minimalne tri auta tak ze sa mu musim uhnut az na kraj lebo oproti ide auto a vobec ho neserie ze sme traja vedla seba :-({|= alebo spomalis zo 100 na 90 a je na tebe nalepeny div mi neskrabe farbu z naraznika #-o preto to riesim takto :D
ale ukecali ste ma..no poucil som sa :D

Jannci
Auto: MB

Streda, 7. Decembra 2011, 23:52

s tym natlacenim to neni demencia, to je normalne... ludia tak jazdia, polmetrove odstupy, mozno ani to nie... vid cesta na zlate moravce, kedysi... ides v kolone 70, vidis pred sebou 10 aut a kamion. pred kamionom nic, vidim z mojej pozicie, ze 5 aut by som dal, ale nemas sa kam zaradit, a nikto ten kamion nechce obehnut... proste 3 taketo situacie po sebe, tak sa ti nechce za nimi vliect, ked sa trepes napr. do Zvolena, tam ti to uhra iny cas. Ako sa pisalo hore, ze ziskas 5 minut... to je kokotina najvyssieho zrna. ked ja mam stretnutie napr o 2ej, tak mi je lepsie prist za 10 dve, lebo nieje v meste spicka. ked na tej ceste idem 70, tak tam statim 20 minut a som v riti, a chytim spicku, a do ciela pridem nie 14:10, ale o 15tej. a to uz je kurva rozdiel, a takto sa obchody nerobia...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných