... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Roman850Alpina napísal:Chalani spojil som dve veci ktoré milujem najviac na svete.Video je nudné ale vystihol som to tak že v deň nášho výročia som natočil pre mňa najkrajšiu ženu na svete v najkrajšom auto na svete.Možno keď bude chodiť so mnou na vaše zrazy tak som ju vlastne predstavil.Auto som jej dal.ďakujem všetkým za ohlasy.Myslel som to dobre,ku všetkým driftom,zrýchleniam a naháňačkám som chcel vniesť do BMW klubu trochu nehy alebo romantiky alebo proste niečo podobné.Veď pekné ženy a pekné autá idú spolu.
Roman850Alpina napísal:Chalani spojil som dve veci ktoré milujem najviac na svete.Video je nudné ale vystihol som to tak že v deň nášho výročia som natočil pre mňa najkrajšiu ženu na svete v najkrajšom auto na svete.Možno keď bude chodiť so mnou na vaše zrazy tak som ju vlastne predstavil.Auto som jej dal.ďakujem všetkým za ohlasy.Myslel som to dobre,ku všetkým driftom,zrýchleniam a naháňačkám som chcel vniesť do BMW klubu trochu nehy alebo romantiky alebo proste niečo podobné.Veď pekné ženy a pekné autá idú spolu.
Max napísal:Ako nechapem co si tymto videom chcel povedat.....
Ze picka v BMW ide po Novych Zamkoch?????
Roman850Alpina napísal:kokos, ja budem tvoja snubenica ked mi das take autoChalani spojil som dve veci ktoré milujem najviac na svete.Video je nudné ale vystihol som to tak že v deň nášho výročia som natočil pre mňa najkrajšiu ženu na svete v najkrajšom auto na svete.Možno keď bude chodiť so mnou na vaše zrazy tak som ju vlastne predstavil.Auto som jej dal.ďakujem všetkým za ohlasy.Myslel som to dobre,ku všetkým driftom,zrýchleniam a naháňačkám som chcel vniesť do BMW klubu trochu nehy alebo romantiky alebo proste niečo podobné.Veď pekné ženy a pekné autá idú spolu.
barabas napísal:troska sa ukludni!