... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Hry hram najma na:

PC
94 (43%)
X-BOX
43 (19%)
PlayStation
65 (29%)
WII
1 (0%)
ine
3 (1%)
nehram sa, je to <>ina
15 (7%)

Celkom hlasov: 221
obchodna sekcia

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: Gaming, PC, PS3, X360 - všetko čo k tomu patrí

Piatok, 11. Decembra 2020, 17:03

A kto videl, o co ide s CP2077 vs. PS4? Uplne ujebove meme vsade ohladom grafiky.. :D Co sa da asi cakat s konzolou z roku 2013, lebo midtier-ish PC co je vykonovo tak asi ako konzole, z roku 2013 to nepusti ani na low.

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Piatok, 11. Decembra 2020, 17:11

Fuxxo napísal:
killo: to bolo zrejme od zaciatku :-D si objavil emeriku. ale davno je to prekonane, nejaky typek uz na to napojil nejakych 7 monitorov ci kolko..
a TB dockinu k tomu potrebujes tak ci tak, neviem komu stacia 2xTB v dnesnej dobe..
nevedel som o tom, a nejako som to prehliadol. nemozem sledovat vsetko :)
Takze nejaky USB-C to 2x HDMI adapter je zbytocny, treba kupovat dock s TB3? Lebo priznam sa celkom este nechapem tomu fungovaniu USB3.0 vs TB3, nestudoval som si este.

voMack cez vikend skusim zahrat a spisem dojmy, hlavne nech to bober alebo pablo zahraju, ja som asi neni moc smerodajny recenzent hier.
Hlavne je to strasne zabugovane este - praska mi zvuk pri dialogoch, stalo sa, ze zmizla zbran (ruky mojej postavy vyzerali ako keby idem niekoho vyhonit, ked budem na pc dam screen), raz som zobral pusku a spustil sa nepretrzity zvuk strelby aj ked som nestrielal, do toho mi ten mexicky partak nieco hovoril tak som hovno pocul.
Hral som to len 2.2 hodiny vcera, z toho hodinu som si len customizoval postavu (ktora potom podla mna aj tak vyzera napicu v hre no a nejak mi nesedi jej hlas, tak dnes zacnem nanovo s muzskou postavou). Ako keby mam pod 2 hodiny asi by som refundoval, no neva.

Pribehovo sa este samozrejme nic ani nenacrtlo, to by malo byt super. Z RPG prvkov tiez zatial ziadna skusenost, dialogy a moznosti su zatial linearne kedze to bol fakt ten zaciatok hry, iba aby sa clovek zoznamil s ovladanim, prostredim. Co ma sklamalo je FPS cast, strielanie je take gumove, bez mierenia pravym klikom som nic netrafil. Jedina moznost taktizovania je skrcit sa za prekazku a vyklanat sa, strasne mi chyba peakovanie (ako bolo v stalkerovi co som dohral nedavno). Hand/melee combat tiez slabota, prakticky totozne s Riddick hrami kedysi davno 10r dozadu, cakal som progres vacsi (katana v Ghostrunnerovi bola ovela zabavnejsia, principialne podobna mechanika ale vyladena o dost viac). Asi bude lepsie spraveny stealth postup, hackovanie a tak, ale to ja odmietam na prvy gameplay.

Ako prve dojmy zatial na ten hype skor sklamanie. Neni vidiet, ze by to robili 8rokov (alebo na druhu stranu, prave je vidiet, ze to je 8rocny koncept - obcas to tak pri tych dlho vyvijanych hrach byva, ze doba sa posunie ale oni zostanu pri tom povodnom koncepte, ktory je za 8r zastarany).

Ale fakt to hodnotim na zaklade 1hodiny hrania, a tie uvodne levely su linearny tutorial, by som povedal. Tak dufam ze sa to rozbehne dalej a pribeh prekryje nedostatky
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

pablohablo

Piatok, 11. Decembra 2020, 17:25

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 05:38, upravené celkom 2 krát.

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 11. Decembra 2020, 21:07

kyberpank brat!

Killo

Piatok, 11. Decembra 2020, 21:19

uz hras?
ja som to dal odznova dnes za muzsku postavu, streetkid opat.
A dnes ma to bavi ovela viac musim povedat, aj combat mi nejako lepsie isiel. Treba sa v tom zorientovat, hackovat pristroje na odlakanie nepriatela a tak
Treba citat vsetky shardy, co sa mi vcera nechcelo, hned to zacina davat viac zmysel no
Naposledy upravil/-a Killo v Piatok, 11. Decembra 2020, 21:38, upravené celkom 1 krát.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Killo

Piatok, 11. Decembra 2020, 21:31

ja sa zadrhnem :D :D :D :D znamy co to hra na PS4 potvrdil, ze je to jak keby to z Wishu objednaval
Obrázok

starynovy

Piatok, 11. Decembra 2020, 21:39

Lebo si dal muza.. Geh.

Obrázok

boborjelotor

Piatok, 11. Decembra 2020, 21:50

ja hram za corpa, a nejak som si neuvedomil, ze je skoro 10 hodin. a mne sa zda, ze grafika mi slape napr. ovela lepsie ako ten pojbany watch dogs. ja som zatial spokojny, ziaden crash, zo 3 glitche len, ked sa nabytok vmiestnosti loadol 3 sekundy neskoro, zo dve priesvitne textury, inak celkom ok

pablohablo

Piatok, 11. Decembra 2020, 21:57

also bobor:

boborjelotor

Piatok, 11. Decembra 2020, 21:59

kdeze, dal som najvacsiu cicinu aka je a islo sa na to. a po meste chodim holy, nech secky lubne vidza. 0 armor ,300 street cred

starynovy

Piatok, 11. Decembra 2020, 22:09

Na 1060?

boborjelotor

Piatok, 11. Decembra 2020, 22:13

1660s

starynovy

Piatok, 11. Decembra 2020, 22:26

No tak to mi dako pojde ked sa nestazujes.

boborjelotor

Piatok, 11. Decembra 2020, 22:39

ako pavelhavel hovori, nebude to aajkendy, ale ja v tomto nie som narocny, hram to radsej na 1440p ultrawide ako na 1080p monitore za cenu este horsich detailov, v noci je mesto je uz trochu napicu obcas, denne OK, interiery bez problemu, ale da sa s tym vyhrat tak aby to bolo hratelne, ja v kazdej hre vzdy skor ci neskor vypinam depth efekty lebo ma to irituje, odjebal som oblaky a hmlu na medium, neni to buhvico graficky na tomto mojom lowcoste, ale furt to vyzera vyrazne lepsie ako ten spominany watchdogs, a niektore budovy su tu naozaj masivne.
to sofiruvanie aut je podobne hrozne ako ten watch dogs..alebo mafia, ale tak nestalo sa mi posledne mesiace, ze by som stratil pojem o case hned od zaciatku hrania hry. tesim sa z toho, lebo tento vikend som doma sam, a potrebujem nejaky mentalny reset po celom tyzdni. rano si dam cyberpunk nazivo v potravinach, lebo doma mam len horcicu, a potom neprelozim krizom slamy. ludia furt picuju, ze im to kazdych 5 minut pada, ale mne zatial nic, ani raz, nvidia driver som updatol este pred spustenim, ludia picuju na pomaly load time na pc, ale tak asi maju hdd alebo co, na dnesnu dobu z pomaleho sata ssd sa hra spusta rychlo, loaduje sa vsetko rychlo, necakam na nic nikde. cakal som to ovela horsie ako internety pizduju, ani ten combat zatial taky zly ako som sa bal z tych videi. zatial len pozitivne dojmy u bobra.

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 11. Decembra 2020, 22:49

Pica, tak na Vanoce sa u Omaciek bude v prestavkach medzi Die Hard kvadrologiou hrat Sajberpank. (Ked to odporucaju 4z5 Bobrov)
P.S. Da sa to na Instant gaming kupit na fakturu?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných