... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Re: Fotograf na Carate

Streda, 29. Júna 2011, 10:43

Dudecc napísal:
Viem, že tam mám prepaly kurnik, ale inak sa to nedalo, škoda, že som exponoval a expozimeter bral údaje z čierneho auta :?
Keby som to podexpil, tak zase by bolo auto moc tmavé, to sa takto nedá, ukáž mi fotku, kde jasná obloha nieje prepálená z tmavým objektom a zas tmavý objekt neni podexponovaný.

Nejdem sa tu chváliť, nie som amatér, mám dosť súťaží za sebou a veľa kvalitných foto, lenže už pár mesiacov sa tomu nevenujem a taktiež som veľa toho pozabúdal, nedávam si pozor na základné veci a potom sa mi stávajú také malichernosti, že berem expozíciu z čierneho auta a pod. Taktiež si nedávam pozor na kompo a je to také fádne, ale nejdem sa tu vychvalovať, jasné prepal tam je, to uznávam, ale snažil som sa čo to dalo, pretože prepal je na malom mieste, no na skutočnej fotke je prepálená celá obloha. Jasné, mám sa ešte čo učiť, veď som mladý a z fotografiami áut začínam práve teraz.

A ešte problém bol v tom, že som si myslel, že keď vytiahnem fotoaparát po pol roku, tak budem fotiť ako predtým, nuž tam bol kameň úrazu :D

polarizak, polarizak a este raz polarizak :D ....najlepsie cirkular (znacku doporucujem Hoya urcite :) .... sme tu aj tak vsetci amateri takze urcite sa tu nebudeme osocovat, sak dame kazdy nazor a tak, pohoda klidek :D :thumbup:
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Dudecc
Autor témy
Auto: vždy nejaké BMW
Kraj: Nitriansky

Streda, 29. Júna 2011, 10:50

Polarizak polarizak polarizak mám (Soligor) :D len ja debil keď som vymieňal objektívy, tak som ho založil do tašky a potom ho už naspäť nedal :D
Vidíš, toto je u mňa tá problémová stránka :D
Však jasné, ja sa nepovažujem za profesionála, človek sa učí celý život a najlepšie na vlastných chybách a nabudúce to bude lepšie.
Peace :wink:
EX-PRÍBEH = BMW 330ci SMG II. 2005
ex BMW M3 e46 coupe/manual
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

tomasbmw
Kraj: Žilinský

Streda, 29. Júna 2011, 11:17

Este sa mas co ucit..tie fotky co si sem dal, to je tak ...ani nie na amaterskej urovni.. ale treba studovat skusat a bude to dobre :thumbup:

a ja keby som siel fotit auta tak skor niekde po jednom, lebo fotka bmw z carat kde v pozadi je 7 plechoviek, 2 potrhane pasky, neviemaky odpad a este 40 dalsich skaredych aut nikdy profesionalna nebude...

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Streda, 29. Júna 2011, 11:40

tak da sa tam ale zase reportaz robit ;) ...
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 230 neregistrovaných