... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dudecc napísal:Viem, že tam mám prepaly kurnik, ale inak sa to nedalo, škoda, že som exponoval a expozimeter bral údaje z čierneho auta![]()
Keby som to podexpil, tak zase by bolo auto moc tmavé, to sa takto nedá, ukáž mi fotku, kde jasná obloha nieje prepálená z tmavým objektom a zas tmavý objekt neni podexponovaný.
Nejdem sa tu chváliť, nie som amatér, mám dosť súťaží za sebou a veľa kvalitných foto, lenže už pár mesiacov sa tomu nevenujem a taktiež som veľa toho pozabúdal, nedávam si pozor na základné veci a potom sa mi stávajú také malichernosti, že berem expozíciu z čierneho auta a pod. Taktiež si nedávam pozor na kompo a je to také fádne, ale nejdem sa tu vychvalovať, jasné prepal tam je, to uznávam, ale snažil som sa čo to dalo, pretože prepal je na malom mieste, no na skutočnej fotke je prepálená celá obloha. Jasné, mám sa ešte čo učiť, veď som mladý a z fotografiami áut začínam práve teraz.
A ešte problém bol v tom, že som si myslel, že keď vytiahnem fotoaparát po pol roku, tak budem fotiť ako predtým, nuž tam bol kameň úrazu