Pezot: to by ale malo jeden háčik, keď to buchne, tak ti to odpali polovicu domu

nehovorim auto.
okej, podme teraz vážne, som rád že ste sa rozpísali a píšete svoje názory.
Keď by som to zhrnul tak vam01 je elektronický systém, a zeder je mechanicky. Neviem ci bol vam prekonany, ale zeder vraj nebol prekonaný ani v jednom z 45 pokusov o krádež auta ktorý mal namontovaný zeder lock. Vraj to ma policija všetko zdokumentovane a vlastne nebudem tu o tom kecať tu si to môžete prečítať.
http://www.zederlock.sk/pokusyokradez.php
Hovorí to myslim si dosť o kvalite, a o referenciach. Mimochodom, najdete tam aj video kde sa pokúšaju ukradnúť BMW X5 ten predchadzajúci ročník, tusim 2005. Prekvapilo ma na tom že za menej ako 2 minuty sa dostali do toho bmwčka (myslel som si že bawo ma lepšie zabezpečenie) Ale bolo zaujímavé sledovať ako otvaral zlodej dvere a volál kamráta nech sa n to ide pozrieť že čo s tým je. Vrchol vtipu bol keď stály na parkovisku, a dvere do korán a špekulovali čo s tým urobia

nakoniec aj tak odišli s prazdnymi rukami. (ˇveľa v tom videu nevidno, pretože je to točene z kamery umiestnenej na nejakej budove hneď na parkovisku, ale domyslieť sa da že zrejme nadávali.
Myslím si že svojich miláčikov by sme si mali chrániť, veď je to jedna z našich najväčších investícií v našom živote, ktorá sa opakuje v živote niekoľko krát a stále je ta suma iná. je jedno či stoji auto 200tis, 500tis, ci 2,5mil.
fúha, ale som sa rozpísal