... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk
 
Maruliq
Autor témy
Príspevky: 2
Registrovaný: 7.1.2017
Kraj: Košický

Rada pri kúpe 335i E92

Sobota, 7. Januára 2017, 23:49

Caute ludia, chcel by som sa opytat na vase nazory a postrehy. Viem, je tazko posudzovat auto len z inzeratu....zvazujem kupu 335i E92 rv. 2006 dost som si o tom cital... napriklad ma znepokojuje to ,ze modely vyrobene v tomto roku nemaju chladic oleja... co si myslim ze by mohol byt problem a ak hej tak co vsetko by to obnasalo ak niekto vie rad by som pocul verdikt..;) . Ide mi o to co povedia viac skuseny BMW-čkari ktorí zhliadnu tento inzerat ktorý prilozim. Auto ma byt kupovane vo Svajciarsku a ostane aj na Svajciarskych SPZkach. informoval som sa uz tak trochen o nom. Vraj nieje stocene a je v super stave.... no sak co budem dalej pisat moze / nemusi byt pravda. Je lepsie ho vidiet,popočuvat a tak sa rozhodovat. Zatial som bol len v tel kontakte. povedali mi ,ze ma nefunkcnu navigaciu...!! Pri zapnuti blikne a hotovo!... takze hmmm no... nvm co si o tom mam dalej mysliet. Ok navi kupim za nejakych 600 ecok uz aj novu naslapanu o to mi nejde. Ide mi o vieruhodnost predajcu... co moze byt za takou chybou a ci tato chyba nieje len sprievodnym javom iných poruch...
Ak by ste mali trochu ponatia o tom rad si precitam vase nazory,postrehy a rady.Malo by to byt moje prve BMW takze necham sa rad poucit. Nechcem kupit mačku vo vreci.
Dakujem...

Tu je inzerat: E92 335i
 
Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Príspevky: 7481
Registrovaný: 16.1.2012
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: MA

Re: Rada pri kúpe 335i E92

Sobota, 21. Januára 2017, 13:25

CCC moduly bezne odchadzaju, zbytok bez riadnej kontroly vobec nezistis. Ten olejovy chladic ti moze chybat tak mozno na okruhu.
Uisti sa, ze bola menena vysokotlaka pumpa pripadne vstreky. Ak nie, pocka si Ta to.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných