... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Spidermk
Autor témy
Auto: BMW 530D - E61
Kraj: Bratislavský

Preedaca z TT

Streda, 7. Septembra 2011, 13:03

caute , chem sa opytat ci niekto pozate p. Miroslav Jablonický,r.n.1987, Adresa trvalého bydliska: Bučany č.d.448, PČS:919 28 okr.Trnava ?
zevraj dovaza auta z nemecka na dobre ceny, len sa chcem opytat ci s nim ma uz niekto skusenoti a ak hej tak ake?
chcem len zistit ci sa nejedna o nejaky podvod, lebo ma podozrivo nizke ceny, kamarat si zhana BMW E60 , tak zistujeme.
mozu byt aj sukromne spravy.
Dakujem.
Naposledy upravil/-a Spidermk v Streda, 7. Septembra 2011, 14:03, upravené celkom 1 krát.

dodoIPD
Auto: BMW

Re: Preedaca z TT

Streda, 7. Septembra 2011, 13:20

www.mobile.de + 300 euro zjedna a donese ti to najlacnejsie. Samozrejme podla toho aku si das/da hranicu. Doviest auto neni problem.

Petruska22

Piatok, 24. Februára 2012, 13:34

Ahoj. Ak chces byt medzi dalsimi ludmi,co mu dali zalohu a nic im nepriniesol tak gratulujem. V klude Ti mozem porozpravat o nom tolko veci,ze ho ani neoplujes. Staci ak pojdes na policiu a take info Ti daju,ze nebudes verit. Obtiahol vela ludi. Mozem Ti dat na nich kontakty.
Takze odporucam ruky prec.

Takze ludia davajte si pozor na Miroslava Jablonickeho z Bucan,ktory Vam slubio,ze dovezie auto z nemecka,lebo tam ma stryka a ma to z aukcie za lacny peniaz. Vypyta si zalohu a viac neuvidite ani jeho. Je to moj byvaly kolega a hlavne byvaly kamarat!!!!! Niesom jedina kto takto naletel!!!

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 24. Februára 2012, 14:54

tato skupina na FB je asi venovana jemu co?
https://www.facebook.com/groups/263912216977598/
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Petruska22

Piatok, 24. Februára 2012, 15:36

Ano ta skupina je venovana na jeho pocest. Bude tam ovela viac veci, len ich treba dat do kopy

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Piatok, 24. Februára 2012, 21:02

VÝPIS ZO ŽIVNOSTENSKÉHO REGISTRA
Tento výpis má informatívny charakter a nie je použiteľný pre právne úkony
Obvodný úrad Trnava
Číslo živnostenského registra: 250-24191

Obchodné meno
Jozef Jablonický
IČO
43656293
Miesto podnikania
91928 Bučany 448

Podnikateľský subjekt ukončil svoju činnosť k 23. 10. 2010
Predmety podnikania

Murárstvo
Deň vzniku oprávnenia: 1. 8. 2007
Deň zániku oprávnenia: 23. 10. 2010

Asi mu to murárstvo veľmi nešlo... Pokiaľ poškodený poslal peniaze na bankový účet tohto "dobráka" a nebola podpísaná predkúpna zmluva alebo zmluva o budúcej zmluve, alebo neexistuje obojstranna písomná dohoda o platbe, ešte sa s tým dá niečo robiť. No pokiaľ si to ten "dobrák" kvalitne ošetril, poškodený môže akurát zasalutovať svojim peniazom a povzniesť sa nad tým.

http://hnonline.sk/ekonomika/c1-39305160-chybny-prevod-peniaze-sa-este-nestratili

Petruska22

Piatok, 24. Februára 2012, 21:46

To je jeho otec pravdepodobne. S otcOm maju nie moc dobry vztah. Tak isto aj s bratom. Jedine s matkou je v akotakom dobrom vztahu. Chodi tam obcas na vikendy aj s priatelkou, taktiez mojou byvalou kamaratkou. Tu drzi na kratko, alebo aspon drzal.. Nemohla sa nikam pohnut ani nic. Psychopat. MOmentalne podla sOcialky nikde nepracuje. Alebo aspon nie na zmluvu. Zdrzuje sa v bratislave. Dlzi vela ludom peniaze, a ked od niekoho ziska zalohu, tak nou sPlaca to co mu prihara za zadkom...
Cudzie a ani utajene cisla nezdviha, na vyzvy od policie nereaguje. No zlaty syn. Sa necudujem, ze sa s nim polka rodiny nebavi

MateX3

Piatok, 24. Februára 2012, 22:00

Petruska22 napísal:
To je jeho otec pravdepodobne. S otcOm maju nie moc dobry vztah. Tak isto aj s bratom. Jedine s matkou je v akotakom dobrom vztahu. Chodi tam obcas na vikendy aj s priatelkou, taktiez mojou byvalou kamaratkou. Tu drzi na kratko, alebo aspon drzal.. Nemohla sa nikam pohnut ani nic. Psychopat. MOmentalne podla sOcialky nikde nepracuje. Alebo aspon nie na zmluvu. Zdrzuje sa v bratislave. Dlzi vela ludom peniaze, a ked od niekoho ziska zalohu, tak nou sPlaca to co mu prihara za zadkom...
Cudzie a ani utajene cisla nezdviha, na vyzvy od policie nereaguje. No zlaty syn. Sa necudujem, ze sa s nim polka rodiny nebavi

Čudujem že sa tým tak intenzívne zaoberáš, klobúk dolu...
Pomôže ti to s niečim, resp. dosiahneš tým niečo?

Chápeme, finančná strata to je úder, ale peniaze si zarobíš znova a máš teraz skúsenosť navyše.
Nezmysel by bolo popáliť sa znova.
Koľko si zaplatila za túto skúsenosť?

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Piatok, 24. Februára 2012, 22:02

voMacK napísal:
tato skupina na FB je asi venovana jemu co?
https://www.facebook.com/groups/263912216977598/

Zeby tvoje alter ego???? :D
Obrázok
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Petruska22

Piatok, 24. Februára 2012, 22:18

Peniaze kaslem, ale zo, ze ma oklamal a mojich dalsich kamaratov tiez mu neodpustim.za vsetko co som pre neho a pre jeho frajerku spravila mu to nedarujem. On ludi obral o dost penazi a chvali sa takymi ludmi, ze su jeho kamarati a ani nevedia kto je. Moja sprostost, ze som naletela. Ale tak jemu sa to vrati. Ide mi o princip

MateX3

Sobota, 25. Februára 2012, 10:42

lolo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 29. Marca 2012, 00:03

Jozef Jablonický je otec Miroslava Jablonického. Mirov otec je férový chlap, na rozdiel od Mira, ktorý robí širokej rodine zlé meno. Mňa tiež okradol o pekných pár tisíc eur. Sľuboval kúpu auta z Nemecka, potom , boli problémy s papiermi .... vyhovoriek nebolo konca kraja. Ja osobne som bol vypovedať na polícii a mal by dostať v najbližších dňoch podmienku (ak sa tak už nestalo). Odporúčam aj Vám ostatným, ak ste boli podvedený, aby ste podali trestné oznámenie.

danko2002
Auto: BMW 530D

Štvrtok, 29. Marca 2012, 04:22

Odporucam vsetkym podvedenym aby ste mu dali dobre na picu a neplakali na POLICII,kde aj tak nic nevyriesime...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných