... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
wino napísal:prosim vas, ake to boli tie problemy s motorami u M3 E46? boli poruchove r.v 2001-2003?predpokladam, ze vsetky asi nie
ak je to tu niekde rozoberane tak sory ale nenasiel som
blesk napísal:cize ked uvidis na predaj 10-12/2001 s podozrivo nizkou cenou tak uz budes vediet:-) (od vyroby vadne salky na kluke a vadne olejove cerpadla)
kačo napísal:je nejaka prevencia?
BMW has ordered a service action to correct the problems in these cars by replacing rod bearing shells and oil pumps.
kačo napísal:je nejaka prevencia?
Mr.S napísal:
prevencia uz bola![]()
Bola "zvolavacia akcia" - ktoru v EU maloktora e46 m3 absolvovala, takze kupovat v nasich koncinach Mko 2001-02 je vzdy riziko, pokial nema papier o vymene - a je jedno, ci ma 60tis. alebo 130tis. km
V US tuto zvolavacku absolvovalo takmer kazde Mko - ty ako majitel auta povodom z US si to vies aj preverit, ci tvoje auto
malo ist na zvolavacku, bolo resp. nebolo z tych poruchovych.
Mr.S napísal:
prevencia uz bola![]()
Bola "zvolavacia akcia" - ktoru v EU maloktora e46 m3 absolvovala, takze kupovat v nasich koncinach Mko 2001-02 je vzdy riziko, pokial nema papier o vymene - a je jedno, ci ma 60tis. alebo 130tis. km
V US tuto zvolavacku absolvovalo takmer kazde Mko - ty ako majitel auta povodom z US si to vies aj preverit, ci tvoje auto
malo ist na zvolavacku, bolo resp. nebolo z tych poruchovych.