... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia
 
Užívateľov profilový obrázok
TiTAN
Administrátor
Autor témy
Príspevky: 2373
Registrovaný: 1.8.2006
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský
Bydlisko: Ružomberok

Distančná objímka, vložka, štartér FEBI BILSTEIN

Nedeľa, 3. Júna 2018, 09:45

Distančná objímka, vložka, štartér FEBI BILSTEIN je vytvorená tak, aby odolala všetkým vplyvom prostredia, ktorému bude vystavená. Mnoho štartérov musí pracovať pod veľmi vysokou záťažou a teplom, čo vedie k ich poškodeniu a znehodnoteniu. Výsledkom môže byť negatívny vplyv a poškodenie na všetkých prvkoch štartéra, od odliatkov, až po skrutky a matice. Najhorší vplyv majú podmienky extrémneho tepla.

Distančná objímka, vložka, štartér FEBI BILSTEIN sú vytvorené tak, že svoju funkciu môžu vykonávať správne a spoľahlivo, a že do štartéra pasujú presne tak, ako majú. Výhodou produktov tejto značky je, že si môžete byť istý najvyššou kvalitou celého sortimentu, a že za svoje peniaze vždy dostanete to najlepšie. Produkty tiež poskytujú najvyšší výkon, vďaka čomu je ich práca vždy veľmi dlhá a spoľahlivá. Práve na tieto aspekty by ste mali prihliadať. Platí to najmä ak hľadáte produkt, ktorý vám poskytne dlhú a bezproblémovú prevádzku.

Hlavným cieľom je zabezpečenie nabíjania autobatérie s čo najvyššou účinnosťou. Výrobca je v tomto ohľade o krok vpred, pretože využíva najnovšie technológie vo všetkých svojich návrhoch, a produktom zabezpečuje dokonalé mazanie a leštenie.

Autodiely FEBI BILSTEIN nájdete na Topautodiely24.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 35 neregistrovaných