hmm, tatko si daval robit LPG do volva v bojniciach. stalo to nejakych 25 tis. s nadrzou namiesto rezervy. Cena zalezi od splynovaca aky chces....on to ma tak jednoducho skodovacky spravene ze nema sekvecne vstrekovanie plynu, ale ma tam nejaky vstup do sania, a tusim tam nic nejde ani cez cerpadlo a tak...a o dost to znizilo vykon, malo to nejaky 130-140 PS a teraz to ma mozno 100 - 110. Ale tak aka cena, taka je aj kvalita, sekvencny splynovac ti vykon neznizi ale stoji cca 45 tis. No a nahovaral ma aby som si to dal aj ja

:D:D:D ze mi to zaplati, a ja ze ani zadarmo

:D:D Tak napriklad obcas mu to na plyne zhasne a to ma automat. no a ked to ma na plyne svieti mu kontrolka lambdasondy...ale to som este nezistil preco. No takze lacny splynovac je s mojho pohladu nevyhodny, lebo to ma kopec zaporov a este aj zere viac plynu ako je normalna spotreba benzinu, ked tak ten sekvecny, ale s tym nemam skusenosti. Takze asi tak, ale ked chces ja ti poradim, ze ked pojdes na 316i alebo 318i zo zm do nr a pojdes 90 tak budes mat vybornu spotrebu.

Ak sa v niecom mylim pls opravte ma.