... všetko o BMW ...
dodoIPD napísal:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=117290580&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=11&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.makeId=3500&makeModelVariant2.modelId=13&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.makeId=3500&makeModelVariant3.modelId=14&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=PETROL&minFirstRegistrationDate=1994-01-01&maxFirstRegistrationDate=1998-12-31&maxPrice=4001&transmission=MANUAL_GEAR&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=SportsCar&lang=de&pageNumber=1
JEDNOZNACNE , Dracik je to najkrajsia farba , budes sa podobat mojej :)
gasp0 napísal:jako s tu klimu ja si tez radsej stahnem okienko v meste ale predsalen pri rychlosti nad 100km ze stahnutym okienkom to neni bohvie co pokial to nema byt cisty drift special tak myslim ze pri kazdej dlsej ceste sa ta klima oceni hlavne v ciernom aute .... ked som ju mal poakzenu tak som zdy bud bol na dlhsich cestach s vyfukanymi ocami a usami alebo spoceny jak kokale to je len moj nazor mozno sa mylim
patres napísal:Ta prva...alebo Cz AC šnicel