Utorok, 27. Novembra 2007, 09:09
Nedá mi aby som sa nepodelil zo svojou skúsenosťou v tomto servise BMW. Kdesi v diskusiách som tu riešil problém, ktorý som mal a to nefunkčnú riadiacu jednotku ABS. ( elektronickú časť). Nakoniec som si z elitu podľa čísla VIN zohnal RJ ktorá ma vyšla 14.000.-Sk.
Celý vytešený poďho do Automotiv Bratislava RJ naprogramovať. Veľké bolo moje sklamanie, kleď som zistil, že mi to nenaprogramujú ako koľvek by som chcel lebo nemám správne číslo. Vravým tak aké číslo tam mám mať! Maník mi povedal to isté číslo čo som aj kúpil. Vravím veď to tam aj je, to som kupoval z Elitu!!! Ale im vraj vyskakuje úplne iné číslo a že teda som zle kúpil a že im to nejde naprogramovať, keď tam nemám presne číslo ktoré tam má byť.
Hmm, dobre. Tak podho RJ reklamovať do elitu, čo mi to predali ? Aké číslo ? Ake svinstvo. Elit však na moje prekvapenie potvrdil, že číslo je správne a táto RJ podľa čísla VIN pasuje do môjho auta.
A teraz čo? Bol som z toho riadne zmetený.
Skúšal som ešte raz v automotive či by mi to nespravili, že RJ je správna.
Nepochodil som ani tak ochota na bode mrazu.
Už som nemal iné východisko , zima sa blíži prvý sneh už napadol a bez ABS a kontroly trakcie sa nedá jazdiť.
Vravím tak dobre !!! Automotiv, zožente mi RJ a spravte mi to nech mám pokoj.
Tak sa aj stalo. RJ aj s robotou stála 32.000.-Sk!!!
Veľmi to bolelo, ale čo už.
Prišiel som domov a urobil som veľkú chybu!!!
Doma ma napadlo, že pozrem na tú ich RJ, čo tam dali, že aké má teda číslo. Skoro ma jeblo!!!! Presne tá istá RJ a to isté číslo ako z elitu za 14.000.-Sk.
Tak sa pýtam, je to normálne aby nás takto v BMW ojebávali?
A vraj seriózny servis. Pcha nedajte sa vysmiať!!!