zdravím, mám na všetkých klubákov čo bývaju v BA a okolí jednu prosbu, od septembra sa chystám študovať na STU do blavy, chcem sa opýtať, či by niekto nevedel dohodiť nejakú brigádu popri škole. Ak by ste o niečom vedeli tak ma prosím kontaktujte, vopred ďakujem ak by sa našlo aspoň niečo.
_________________ 05" Infiniti FX35 280HPpic 05" Audi A6 2.0D 175HP pic 99" Audi S4 300 HP story 03" Fabia RS 131 HP EX 08" Superb 1.8T 160 HP EX 05" BMW E90 330i 258 HP EX story
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský
Alebo nestracaj cas muklovanim pri pokladni v kauflande a posli maily mensim technologickym firmickam (ktorych tu zas predsa len zopar je), kedze ides studovat STU, tak predpokladam ze nejaky zaujem/skusenosti v tomto smere mas. Tak som to spravil v 17tich ja, a jedna mensia firma zrovna potrebovala niekoho kto im bude za par eur na cca 10h do tyzdna pomahat so letovanim plosnych spojov, jednoduchsim programovanim 8bitakov atd. proste pomocna sila v technologickej firme . Ziadne znamosti som tam nemal, nikdy som nikoho z tej firmy nevidel a len som tam naslepo poslal email.
_________________ EX E30 325i limo 89' Deplhingrau EX E34 535i 92' Schwarz EX E34 535iA 91' Diamantschwarz EX E46 328ci 2000' Silber E90 330d 2007' M-paket
Kazdopadne, kto sa nesnazi nic nedosiahne, takze treba skusat posielat CVcka a urcite sa Ti z tych firiem ktorych je tu kopec niekto ozve, aspon s tym aby si prisiel na pohovor. Radsej zacinat v normalnej firme, na zaciatku za mensie peniaze ako byt za pokladnou v bille.
a hlavne neber nic typu OVB, poistovanie, realitny trh, nuskin, avon a podobne MLM somariny
_________________ 05" Infiniti FX35 280HPpic 05" Audi A6 2.0D 175HP pic 99" Audi S4 300 HP story 03" Fabia RS 131 HP EX 08" Superb 1.8T 160 HP EX 05" BMW E90 330i 258 HP EX story
Auto: 320d Touring (E46)
Kraj: Trenčiansky
Tak náhodou s tými MLM sračkami má LOKI pravdu. Keď si tam naozaj chceš niečo zarobiť tak sám nezarobíš ani prd, tam to začína byť zaujímavé, keď máš pod sebou kopec ľudí a stojí to kopec času.
_________________ Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46 BMW 535i touring F11 PríbehSpotreba
no vsak ved skusil som mlm a viem o com to je. Proste hladam nejaku obycajnu brigadu, kde zarobim aspon na to aby som mohol chodit na zraz v Blave ked tam uz budem, proste nieco na prezitie :) Nechcem zarobit 3000 euro mesacne.
Registrovaný: Uto Dec 02, 2008 16:57 Príspevky: 1050 Bydlisko: KE
Kraj: Košický
vždy musíš chcieť viac!:D
_________________ Jediný dôvod prečo čakať mesiac na sex je, že jej je 14 rokov a 11 mesiacov. byť prijebaný to nie je hanba, to je len nepríjemné... Nie je umenie vyhoniť si, ale len tak si pohonievať Dva dôvody prečo sa dať dokopy s bývalkou - PRSNÉ IMPLANTÁTY
tiez sa priklanam k nazoru, ze skus si radsej rovno hladat nieco vo firme, kt. sa venuje odboru ktory studujes [za predpokladu, ze studujes to, cim sa chces v buducnosti zivit :) ] Na druhu stranu radsej robit v Bille za kasou, ako nejaku OVB picovinu a podobne sracky..mne vzdy ked zavola jeden z tych poistovakov, co robi cez tyzden zeleninara a cez vikend absolvoval dve skolenia a tvari sa ako financny zralok, tak mi je do smiechu ...
EDIT:
A ked uz som sa tak rozvasnil nad verbezou z OVB; tak len taka moja mala skusenost. Ked som bol este mlade ucho cca 8 rokov dozadu a studoval som na ekonomickej, chcel som tiez vyskusat "financne poradenstvo". Kamosov bracho co s OVB paktoval uz dlhsiu dobu ma na to ukecal. Typek sa tvaril ako brutalne tazky businessman, co ma tri jachty v chorvatsku, styri firmy na Kajmanskych ostrovoch a podobne sracky, aby zaposobil na nas novych [z toho, ze sa vozil na starom rozjebanom FIATe bolo kazdemu jasne, ze je akurat tak plny hovan, ale sak budis...] proste chcel som hlavne sklbit skolu s praxou. Asi po mesiaci, ked som presiel par skoleniami a zistil som, ze to je 90% o tom, ako klamat ojebavat a podobne a len z 10% o relevantnych ekonomickych informaciach; som sa na to samozrejme vysral. BTW. ten "kamos" sa stale tvari aky tazky podnikatel, vozi sa na starom passate, byva v 1izb garzonke a sem tam z casu na cas mi zavola, ci v mojej firme nemam pre neho nejaku "pracicku"
u nás na hladovej doline je človek rád keď môže robiť v bani za 250 euro a nie to este aby si vyberal co chce robit, mate pocit, ze kazdy u nas chcel byt od mala baníkom? Studovat budem automobily a spalovacie motory plus vsetky kolajove vozidla a neviem co vsetko okolo toho, vybral som si to lebo je to nieco co ma bavi a dusevne naplna, ale aby som si nasiel brigadu v tomto obore to bude asi dost tazke aj v blave.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre