Registrovaný: Sob Júl 28, 2007 15:53 Príspevky: 634 Bydlisko: Bratislava
lovec31 píše:
tak sorac..som si to nevsimol...som bol taky jedovaty...
..a co ze si bol jedovaty? Aj ty si jeden zo stovak tych rozhorcenych slovakov, ktori maju celozivotne skusenosti so skumanim pneumatik v extremnych podmienkach, maju za sebou najrenomovanejsie jazdecke treningy u BMW a Porsche a rozculuje ich tento clanok?
_________________ E39 525i + E10 1502 ex - 2 x E30 318is, E30 325e, E30 325i M50 Driftcar, E36 328i Tour, E39 530d Tour, E46 330d Tour + asi 25 ďalších pod-áut :-) mmracing.sk - chip tuning, meranie výkonu MAHA 4x4, antiradary, PNEUSERVIS + sezónne uskladnenie kolies.
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský
Pri BMW by som dal na predok tie vyjazdené to všetci by sme asi spravili.. Ale pri prednom nahone dať na predok viac ojazdené, to už málo ľudí vie. Preto to pre nás ani také moc dôležité nie je :) ale ja osobne som nevedel o tych predokolkách.
Nerozumiem ale tejto veci: Zadná náprava je zodpovedná za smerovú stabilitu auta. ale čo je to má spoločné s prednohrabom? U nás baworákov to je jasné prečo, veď preto sa dostávame aj do šmyku, ale u prednohraba tomu nerozumiem. Netvrdím tým, že chlapec nemá pravdu.
Registrovaný: Sob Júl 28, 2007 15:53 Príspevky: 634 Bydlisko: Bratislava
Tu je nazorna ukazka pre FWD. Co sa tohto tyka, je uplne jedno, ci je auto FWD, RWD alebo AWD. Fyzikalne zakony posobia na kazde auto rovnako, bez ohladu na to, ktore kolesa su pohanane.
ten pezot to mozno mohol upravit seknutim rucaku, by ho len tak jemne pribilo o tie betonove zvodila (moj nazor, ale v tej chvili vela nestihas)
v prvom clanku je kokotina, je tam ze na ktoru napravu patria lepsie gumy a, prednu b, pohananu c, zadnu a za tym koment, ze 2 niesu spravne, z toho mi vypliva, ze niekto nemyslel vobec na zadnokolky.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre