woow...dalsie fantasticke video o zivote a diele obdivuhodneho pana Rytmusa.. nabuduce poprosim video ako si pan R. vytiera zadok...velmi ma zaujima kazdy aspekt jeho intelektualne bohateho zivota
[viem, ze to video je tu kvoli kolesam, ale nemohol som si odpustit komentar :) ]
Registrovaný: Pon Apr 11, 2011 10:17 Príspevky: 357 Bydlisko: Rožňava ale väčšinou Ba
Auto: bmw e36 compact 316i
Kraj: Bratislavský
voMacK píše:
woow...dalsie fantasticke dielo o zivote a diele obdivuhodneho pana Rytmusa.. nabuduce poprosim video ako si pan R. vytiera zadok...velmi ma zaujima kazdy aspekt jeho intelektualne bohateho zivota
[viem, ze to video je tu kvoli kolesam, ale nemohol som si odpustit komentar :) ]
to som si vsimol nevadi mne vo videu ide o auto je naherne a tie kolesa hmmm
woow...dalsie fantasticke video o zivote a diele obdivuhodneho pana Rytmusa.. nabuduce poprosim video ako si pan R. vytiera zadok...velmi ma zaujima kazdy aspekt jeho intelektualne bohateho zivota
?
naco to potom pozeras? nechapem PS chalani z Tomafol robia super a hlavne super pristup k zakaznikovi
Predmet príspevku: Re: Rytmus - Breyton 21" Bmw + biela matna folia
Napísal: Štv Mar 08, 2012 20:00
Registrovaný: Ned Jan 25, 2009 16:54 Príspevky: 1899 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Auto: E36 kupe
Kraj: Žilinský
Avenger píše:
Ked som chcel kupit mercedes kazdy mi vravel ,ze sa v tom vozia len nasi ,,black" spoluobcania....
a teraz kukam ,ze fakt ...
picovina...keby mam prachy tak si IHNED kupim moj vysnivany stary model Medveda CL AMG V12 BiTurbo ktory ma 612k a 1000Nm!!! pripadne aj SL by postacilo
(inak Rytmus to ma offnute jak svina...)
_________________ BMW 323i kupé Individual + M paket AvusBlau ex VW Golf mk3 GTI 16V ex Peugeot 605 3,0 V6
Užívatelia prezerajúci fórum: Rider0910 a 3 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre