Sorry,ze zakladam novu temu,ale s vyhladavacom nieco je a na hocijake slovne spojenie mi napise,ze nebola najdena ziadna zhoda...
_________________ "All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson
Registrovaný: Pia Jún 06, 2008 21:53 Príspevky: 883 Bydlisko: Levice
Auto: E46 328i
Kraj: Nitriansky
Krasne to reve
_________________ _________________________E46 328i__220hp/300nm_________________________ "Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..." BMW song
Registrovaný: Uto Jún 12, 2007 13:37 Príspevky: 2763 Bydlisko: Topolcany
Auto: non
Kraj: Nitriansky
Ten zvuk je popici
_________________ Next ??? Uz coskoro. BMW E-36 328i Coupe..ex BMW E-36 318i Sedan..ex LADA 2105,1200,2103..ex Presuvadlo: Renault Clio 1.2 Predam Canon eos 1000Dhttp://foto.bazos.sk/inzerat/13524066/P ... %82%AC.php
_________________ "All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson
co je to cervene svetielko na pake? som si najprv myslel ze to len svetlo svieti na M znak,ale svetielkuje to aj v tieni
Registrovaný: Ned Mar 21, 2010 18:23 Príspevky: 650 Bydlisko: trenčín,0905446111
Auto: BMW M3 E46
Kraj: Trenčiansky
je to aký má zaradený stupeň,ale nie číslo ale ako máme my na páke len svieti tá časť aký je stupeň aspoň tak som to videl pri priblížení, len on ide cez automať sa mi zdá že neradí ani s krídelkami tak sa to tam prehadzuje a asi trochu bliká aj otrasmi
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre