Kraj: Košický
Red necks
_________________ ex E46 316ti M-paket ex E46 325ci M-paket ex E46 M3 Competition ex E46 M3 Coupe ex E46 M3 Convertible ex E92 330xd E90 M3 E92 M3 + dalsich 500 koni
može mi niekto vysvetliť očo tam išlo? ... ja totiž tomu nerozumiem... =) ale fakt...
v skratke drbnuti hillybillies sledovali toho chlapika v bimmeri a kedze oni dokopy nemaju IQ ani 75 tak chceli byt drsni ked ho zastavili a neratali s tym, ze on na nich vytiahne kver, zobral im kameru, vysmial ich a odisiel ako sef (nepozeral som to cele, ale v skratke je to tak)...sledovali ho uplne bezdovodne lebo su to vytreti magori
_________________ "All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson
presnejsie prenasledovali ho lebo sa im nepacilo ze ma europske auto, on ked si vsimol ze ho prenasleduju tak sa chcel uistit, zastavil tam na tej krizovatke a zacali mu nadavat do kokotov a inych prislusnosti, strasne sa mi pacilo ked isiel po tej polnej ceste tak si robili srandu ze je kokot, lebo to je slepa ulicka a uz im neujde. na druhu stranu ked vybral tu pistol, strasne sa mi pacilo ako sa pytal toho s palkou kde je tu basebalovi zapas, ze preco ma tu palku a caju poziadal nech zoberie tomu kameru, ze ma narodeniny a toto berie ako darcek k nim :). a ze ked ho nebudu prenasledovat, ostanu tam tak bude kludny, inac znova zastavi a budu streleny, tot v skratke preklad dialogu. a na konci je este jedno podakovanie za peknu kameru
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre