Registrovaný: Pia Okt 12, 2007 13:29 Príspevky: 1249 Bydlisko: Vsetín
Auto: E30 325i sedan
Kraj: Zahraničie
me je to vcelku jedno, myslim ze zamer teto sekce byl sem vkladat ty lepsi videa, ale klidne dal vkladej tuctove kraviny na ktere se sam ani nepodivas, hlavne ze je v nadpise M
a takove official a promo videos si na youtube najde i cvicena opice, kdyz bude chtit
Auto: BMW 530D E39 Traktor
Kraj: Trenčiansky
Hosi klud nehadajte sa. lovebmw: fakt by si sem nemusel hadzat promo videa a zvuky lebo napisat BMW Mx sound alebo exhaust nieje problem Chcel som aby sa sem pridavali videa od nejakych upravcov/tajpkov ako sa santia na Mkach a malo by to smrnc a aj kvalitu obrazu.
Uznavate taketo preteky? Mne sa to vobec nepozdava v tom rejse o nic nejde takze ucastnici mozu aj fejkovat.
Auto: BMW Power
kenny píše:
Uau tie kolesa ku grey kasni brutalne sadnu! Este aj folie na bocnych...do faka skoda, ze na SK sa to panom policajtom nepaci.
Servus-cierne kola by isli hadam aj k striebornej,a celkom sa hodia k ciernym kolam bielocervene svetla S tymi foliami je to veru skoda,uz som sa tesil na novy cestny zakon a nist,Packa to zas spackal
Auto: BMW 530D E39 Traktor
SUBO píše:
Servus-cierne kola by isli hadam aj k striebornej,a celkom sa hodia k ciernym kolam bielocervene svetla S tymi foliami je to veru skoda,uz som sa tesil na novy cestny zakon a nist,Packa to zas spackal ...
Ja som uchyl na cierne kolesa, cierne ladvinky a podobne. Jasneze by isli k striebornej ved to krasne kontrastuje. Nepaci sa mi ked ma na striebornej niekto svetle kola nedajboze chromy! Chromy su grc ale ked ma niekto svetle kola tak to splynie s kasnou. A zasa ku ciernemu autu ked cierne kola tak lemy cervene modre zelene...tam uz sa to da nejak zvyraznit. S tym zakonom jj shit, v CR to je povolene alebo nie? No ked by naaahodou ten zakon povolili uz si viem zivo predstavit novodubnickych mafianov na E39inach ako hned daju cierne folie.
Auto: BMW Power
kenny píše:
Ja som uchyl na cierne kolesa, cierne ladvinky a podobne. Jasneze by isli k striebornej ved to krasne kontrastuje. Nepaci sa mi ked ma na striebornej niekto svetle kola nedajboze chromy! Chromy su grc ale ked ma niekto svetle kola tak to splynie s kasnou. A zasa ku ciernemu autu ked cierne kola tak lemy cervene modre zelene...tam uz sa to da nejak zvyraznit. S tym zakonom jj shit, v CR to je povolene alebo nie? No ked by naaahodou ten zakon povolili uz si viem zivo predstavit novodubnickych mafianov na E39inach ako hned daju cierne folie.
V cr by to malo platit stale,policajti su sraci sa toho boja,budu len slusnych ludi jebac,a pokuty legalne za nic vymahat,ako teraz co bolo v tv za privesny vozik na dialnici 1650€ vyfysoval sak to je na uver,dalsa bola v tv ze si to ide vybavit citacku na mito k voziku a osobaku a ty chuji nemali ani tlacivo-jebeeee,stoji to tu za p... cela vlada-primitivy.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre