header

Autodoplnky
BMWolej.skbanner
banner
facebook logo

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému
Autor Správa
PoslaťPredmet príspevku: BMW E92 M3 Competition vs Mercedes C63 AMG
Napísal: Uto Okt 12, 2010 22:08 
Obrázok užívateľa

Auto: BMW
Kraj: Prešovský
ja by som povedal ze su na tom rovnako nevedel by som jednoznačne určiť víťaza :-k
oba sú famozne auta :arrow:

Profil Osobný album  

PoslaťPredmet príspevku: Re: BMW E92 M3 Competition vs Mercedes C63 AMG
Napísal: Uto Okt 12, 2010 22:51 

Auto: M3 E36-ex
Kraj: Bratislavský
M3 je evidentne ovladatelnejsia a ma viac gripu - pre mna je to jednoznacne. a na kazdy den aj tak vedie IS-F

Napísal: Str Okt 13, 2010 8:00 
Obrázok užívateľa

Auto: BMW E92 -330 xd
ako povedal Jeremy na ucet medaku "To auto sa vas snazi zabit", je pekne, huci,ale ma to privelky vykon na to auto....inak k IS-F chvilku som po tom poskuloval,ale odradilo ma par videii co som o nom videl, plus tie nehorazne zgrcane zadne vyfuky ](*,)

Napísal: Str Okt 13, 2010 9:05 

Auto: M3 E36-ex
to posledne video je este nazornejsie kde vidno jemnu pracu s volantom v M3 a cistejsiu jazdu. AMG je problem udrzat na ceste - vyzdajue velke korekcie volantom - to eje ten nedostatok gripu - co je sposobene vyvazenim (zlym) a naladenim podvozku a riadenia (u Mercedesu obvykle aj AMG-ckovom hodne mrtvejsom ako u M3). C63 je asi najrozumnejsie AMG ale aj tak na M3 modla mna nema. RS4 je az za obomi - jeho nedotacavost a tupe riadenie... skoda hovorit. ale zvuk ma pekny:-). IS-F som mal moznost jazdit a je to vynikajuce auto - v beznych rychlostiach uplne bez kompomisov tiche, komfortne s najlepsim ozvucenim ake som kedy pocul v seriovke (Mark Levinson) a v mnohych ohladoch prekracujuce aj zvuk hooodne draheho ozvucenia showcaroveho. Potom sa chces pobavit a ma to zvuk, dostatok vykonu, najrychlejsie komercne sekvencne radenie pritom hladko radiace a zaroven dokonale poslusne co das to si drzi (nie ako u AMG kde si obcas odraduje ako sam chce aj v manualnom mode) a s podvozkom dokaze byt aj kus drsnej zabavy - ja ked som z neho vystupoval tak som si povedal ze genialne auto za tie peniaze co stoji ako ziadne splna ucel noveho daily car s ktorym sa aj dost pobavis.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému
 Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 4 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia