header

Autodoplnky
BMWolej.skbanner
banner
facebook logo

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
PoslaťPredmet príspevku: Re: Športové sedačky kontra zákon
Napísal: Pon Jan 30, 2012 11:35 
Obrázok užívateľa

Auto: lenochod
Kraj: Bratislavský
mna by len zaujimalo co vediet niekoho k tomu aby sa jebal v skrupine denno denne lebo neviem kolko si sedel v skrupine a kolkokrat si nastupoval a vystupoval no garantujem ze ta to skoro prejde tato sranda!
ja by som osobne riesil intos z Mka v alcantare isteze to bude kusok drahe ale zas ani pekna skrupina nieje lacna

Napísal: Pon Jan 30, 2012 16:59 
Obrázok užívateľa

Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský
dracik - v teplakoch sa dost smyka na kozi, ale uz rifle su na tom o dost lepsie, taktiez bmw sportsitze maju nenormalne moznosti nastaveni - vyskasedaku, naklon sedaku, naklon operadla, vzdialenost od pedalov. ak k tomu doplnis este dofukovacie bedrove opierky a driekove opierky tak vznika kombinacia, ktora ti troska trva pokial vychytas. ani v e36 ani v e39 som nemal nejaky vyrazny problem, jednoducho som vystupil, 2x sa otocil, natiahol a bolo v pohode (kosticky popukali :D), taktiez k tej upotenej riti - mam pocit ze na kozenej sedacke som sa menej potil ako na tej polokozenej v e36 a taktiez az na ten vyhrev, cez latku ho je skor citit.

posledny nech zhasne

Napísal: Pon Jan 30, 2012 20:34 
Obrázok užívateľa

Auto: BMW E36 323i Coupé
Kraj: Trnavský
e46ka: sedával som celý deň v tom na tréningoch slalomu utiahnutý tými pásami a v pohode, práve kvôli tomuto chcem, e36kové moje ma nedržia a ten pocit ked ma tlačí na dvere nemám rád...., okrem toho tie sedany môžem mať fakt za lacno a sú to také športovo-tunerské, rozumej, že to neni ten bodypack že tam máš 6bodové pásy, uši okolo hlavy aby ti nelietala prilba a pod.....sú to decentné koženné sedáky a sú pohodlné....

Fun with KIA ? No problem :-D

Naposledy upravil rixo dňa Pia Mar 30, 2012 13:38, celkovo upravené 1

Napísal: Uto Jan 31, 2012 10:03 
Obrázok užívateľa

Auto: non
Kraj: Nitriansky
jararak píše:
dracik - v teplakoch sa dost smyka na kozi, ale uz rifle su na tom o dost lepsie, taktiez bmw sportsitze maju nenormalne moznosti nastaveni - vyskasedaku, naklon sedaku, naklon operadla, vzdialenost od pedalov. ak k tomu doplnis este dofukovacie bedrove opierky a driekove opierky tak vznika kombinacia, ktora ti troska trva pokial vychytas. ani v e36 ani v e39 som nemal nejaky vyrazny problem, jednoducho som vystupil, 2x sa otocil, natiahol a bolo v pohode (kosticky popukali :D), taktiez k tej upotenej riti - mam pocit ze na kozenej sedacke som sa menej potil ako na tej polokozenej v e36 a taktiez az na ten vyhrev, cez latku ho je skor citit.

Porovnavat sedacky v E39 a E36 je trocha rozdiel..Neviem ale na kozi co davali na Mkove sedacky do E36 asi trocha kurva setrili bo to je pekny shit..Keby su alcantara a latka tak super..Bo tie Mkove mali este viac moznosti nastavenia ako Sportsitze...Ako clovek si nasiel pohodlie ale boli tvrde fakt skoro ako skrupiny...Neviem si uz vobec predstavit dlhu cestu v skrupinach =; Hned po jazde moze clovek ist ku maserovy aspon 150Kgmovemu :lol: ....Proste koza co sa davalo do E36 bola asi vsetka shit...Uz od E39 asi bola lepsia a co som sedel v E38 tiez v lete kratke gate kozene sedacky tak pohoda uplna...Proste na E36 sa na tej kozke asi setrilo..A hlavne ked sa onu nik celi cas nestaral tak to nemohlo ani nijak inak dopadnut.. :thumbup:

LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2
Predam Canon eos 1000D http://foto.bazos.sk/inzerat/13524066/P ... %82%AC.php

Profil Osobný album  

Napísal: Pia Mar 30, 2012 13:17 
Obrázok užívateľa

Auto: BMW E36 323i Coupé
Kraj: Trnavský
chalani otváram zase tento príspevok, kúpil som tie škrupiny

Obrázok

Obrázok

dal som dole pôvodnú sitze že z koľajníc dám dole len sedačku a na to našrobujem svoje nové, lenže kua tie e36 sedany (manualne bez výhrevu, sklápateľné) sú trošku dosť zložité a jak som si na prvý pohľad predstavoval tak to nebude vôec také ľahké s rozoratím pôvodnej sedany.....rozoberal ich niekto ? ide to nejak bez toho aby som ich poškodil alebo jediná možnosť je ich vyhodiť komplet a spraviť si vlastné úchyty ?

Fun with KIA ? No problem :-D

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 20 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: ketxup a 5 hostia