Nedeľa, 22. Mája 2011, 10:06
lukki klobuk dole, drzim prsty, pri montazi by mohol pomoct od vas z ciech chalan, ma tam niekde v platenej sekcii aj vlakno ze s tym pomoze (za malu proviziu), popripade rady posielal aj zadara co som sa pytal :)
ak tomu das tv-tunner, nepotrebujes ziadnu zazracnu krabicku, nakablujes si do stekra 2 cinche a budes mat mono A/V vstup na ktory si pripojis dvd/hdd/iphone/n95/santa klausa, proste cokolvek co dokaze pustit obraz/zvuk cez cinch
k hudbe, snazim sa dostat k uzivatelovi myroslav, ma grom interface, bohuzial moje turbo je v prdeli takze mam nepojazdneho kombika aby som to otestoval, podla informacii od vyrobcu s ktorym som uz parkrat pisal, vie to prehravat muziku, pokial nemas dsp (na dsp je nejaky dalsi prevodnik ku tomu za par kaciek), ma to usb vstup na disk/kluc, vies k tomu pripojit 3,5mm jack in, iphone/ipod a taktiez ho nabijat a taktiez BT modul ktory ma aj mikrofon (ten je na kabliku a musis si ho niekam dotiahnut) vies vyzierat mp3 z mobilu ale zaroven funguje aj ako HF sada. Ovladanie by malo fungovat z volantu a nemal by byt problem so zobrazovanim nazvov ked mas 16:9 aj na bm24 radiu, tolko info od vyrobcu, bohuzial, auto bude najskor za 2 tyzdne takze potom realne poviem co a jak.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov