... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
LLuKKi
Autor témy
Auto: BMW E92 335i
Kraj: Zahraničie

Navi 16:9

Piatok, 20. Mája 2011, 19:21

Tak jsem se rozhodl pro montáž origo 16:9,jen pár dotazů,jde na ni přehrávat i filmy (Avi,divx,dvd?),nějaká zázračná krabička která to umí :-D A dále,předtím jsem měl Xcarlink a na 16:9 nechce fungovat,přitom by ji měl podporovat. Načte XC,ale nepřehrává (no disk),díky za rady
E92 335i
E53 3.0i ex
E39 525d Touring ex Mechanické a karosářské práce na Šumpersku,diagnostika,odtah vozidel

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Navi 16:9

Nedeľa, 22. Mája 2011, 10:06

lukki klobuk dole, drzim prsty, pri montazi by mohol pomoct od vas z ciech chalan, ma tam niekde v platenej sekcii aj vlakno ze s tym pomoze (za malu proviziu), popripade rady posielal aj zadara co som sa pytal :)

ak tomu das tv-tunner, nepotrebujes ziadnu zazracnu krabicku, nakablujes si do stekra 2 cinche a budes mat mono A/V vstup na ktory si pripojis dvd/hdd/iphone/n95/santa klausa, proste cokolvek co dokaze pustit obraz/zvuk cez cinch

k hudbe, snazim sa dostat k uzivatelovi myroslav, ma grom interface, bohuzial moje turbo je v prdeli takze mam nepojazdneho kombika aby som to otestoval, podla informacii od vyrobcu s ktorym som uz parkrat pisal, vie to prehravat muziku, pokial nemas dsp (na dsp je nejaky dalsi prevodnik ku tomu za par kaciek), ma to usb vstup na disk/kluc, vies k tomu pripojit 3,5mm jack in, iphone/ipod a taktiez ho nabijat a taktiez BT modul ktory ma aj mikrofon (ten je na kabliku a musis si ho niekam dotiahnut) vies vyzierat mp3 z mobilu ale zaroven funguje aj ako HF sada. Ovladanie by malo fungovat z volantu a nemal by byt problem so zobrazovanim nazvov ked mas 16:9 aj na bm24 radiu, tolko info od vyrobcu, bohuzial, auto bude najskor za 2 tyzdne takze potom realne poviem co a jak.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

LLuKKi
Autor témy
Auto: BMW E92 335i
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 22. Mája 2011, 13:15

Tak Navi je po celým včerejšku funkční,až teda na TV tuner (Analog),nechtělo se mi tahat antény,ale stejnak u nás u analog myslím že nefunguje. Právě na groma sem koukal,ale je ještě jedna krabička,neumí sice názvy písní,ale to až tak nepotřebuji a vychází aji cenově dobře,takže ji budu objednávat. http://www.ahifi.cz/dension-gateway-lig ... tup-3.html

K TV,mě šlo o to jestli existuje nějaký dvd přehrávač nebo podobně,aby šel ovládat přes navi. Nechce se mi dávat něco do stropu ani kastlíku,dal bych ho dozadu k navi nebo do středového panelu. No a dozadu mám nachystané lcd v opěrkách,dělá se to origo ale špatně se shání..

No a v úterý by měla být i čeština :-)
E92 335i
E53 3.0i ex
E39 525d Touring ex Mechanické a karosářské práce na Šumpersku,diagnostika,odtah vozidel

jararak
Auto: skodofka 120l

Nedeľa, 22. Mája 2011, 22:41

aha, tak namiesto toho aby som radil tak popocuvam teba :)

takze su origo opierky hlavy s lcd?

ked prides nato co sa da pouzit takymto sposobom na video, daj vediet, nasiel som vela zaujimavych vecy po nete, bohuzial ludia uz asi umreli lebo nikto neodpisuje.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ice.blade

Nedeľa, 22. Mája 2011, 22:58

co sa tyka toho playeru dvd tak ziadny som na ibus rozhranie nevidel... bud ovladac na ir alebo bluetooth... jedine co by bolo dobre je nahodit wd element play (a pod. co podporuje RGB vystup) na piny tv videomodulu (pripadne konvertor s RGB na BMW RGB namieto tv videomodulu) a ten si dat dozadu do konzoly... cele je to zle lebo zvuk ide len mono a nie v moc dobrej kvalite... lepise riesenie je napojit audio na line vstup ktory podporuje az BM54 radiomodul a upravit OS MK navi nech napr pri mode kazeta zapne obraz z wd element... namiesto wd element by sa dala dat do systemu ina dvd mechanika (dvd prehravac)... ak je v aute 16:9 obrazovka tak by sa dala vykuchat kazetova mechanika (je zapojena jednym konektorom do plosaku) a namiesto nej zabudovat dvd player a vyviest ho von kabelaz, pripojit na konektory cez redukcny steker... da sa spravit hocico... aj LCD do opierok ale je to na rozobranie polky auta ajked su opierky originalne (co si myslim ze si urcite natahal ked si si daval do auta kabel na 16:9 navi) :)

co sa tyka tych elektronickych oyebavacov cd changerov dekodujucich mp3 ako xcarlink, dice, dension gw, yatour... najlepsie su prve dva... xcarlink a dice, dension... maju najlepsie spravene ovladanie, daju sa nastavovat a pravidelne vychadza na ne update firmware... co sa o dalsich dvoch povedat neda... len si treba vybrat poriadne... najlepsie bez id3 tagu (pripadne sa da vypnut nastavenim), a podla vybavy (16:9, dsp a pod) pripadne ak vam staci ipod a mate v plane si zakupit cd changer ktory cita mp3 tak odporucam intravee 2...

grom je absolutna <>ina... nikdy mi nefungovalo menu na 16:9 obrazovke... sere sa to ak sa da do priecinka viac ako 99 skladieb... nebrat! seka sa to, mrzne, vydava to pazvuky do repro, po update firmware katastrofa... support na hovno, snazia sa nahovorit ze mas zle auto nez aby opravili bugy... fuj nikdy vic

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných