Predmet príspevku: Re: E36 320i Coupé(no exhaust sound)
Napísal: Štv Mar 11, 2010 19:00
Registrovaný: Ned Dec 21, 2008 16:33 Príspevky: 1018 Bydlisko: Čadca
Auto: E36 320i Coupé
Kraj: Žilinský
Tak dnes som sa trocha nudil tak som sa rozhodol zhodiť dole výfuk , trocha ho prebrusiť a natriel farbou Balakon . Zhadzovanie sa predlžilo lebo skrutky a matice boli KO ! Tie asi od nova neboli povolené . Takže prišla na radu flexa a matice boli preč ale to nič nepomohlo......Pekne krasne kladivo a už sa išlo + sprej ja povolovanie ..... cca 2 hodinky a bol dole Koncový tlmič je ešte origo BMW...tipujem že je aj povodný....obal je tak 90% ale zvnutra je rozpadnutý...všetko vňom hrká ! Tak som sneho vysypal čo sa dalo a vybrusil a natrel . A nedalo mi to isť auto prebehnuť bez výfuku . Zvuk popiči až sa mi chlpi na riti postavili Ľudia mali trochu šoky po ulici ale čo už .
Video :
_________________ BMW E36 320i Coupé , BMW E46 316i M-Packet , Škoda 130GL -EX- , (oOO (||||)(||||) OOo) >>>>>>> bmw.ipz.sk <<<<<<<
A ja kkt puberťák som tak jazdil asi 3 mesiace, potom som začal pomaly horšie počuť, nikto sa somnou nechcel voziť + už ma to prešlo. Niekedy je OEM zvuk krajší ako nejaký ten výfuck
Predmet príspevku: Re: [E36 320i coupé] (New foto)
Napísal: Uto Máj 18, 2010 15:34
Registrovaný: Ned Dec 21, 2008 16:33 Príspevky: 1018 Bydlisko: Čadca
Auto: E36 320i Coupé
Kraj: Žilinský
Takže kupil som si dalšie hliníkové disky Su to BBS RX 7x16 origo BMW v slušnom stave . Foto dodám keď budu umyté . Teraz už len potrebujem nové pneu a uvažujem o 205/55 R16 a Fulda Carat Exelero
_________________ BMW E36 320i Coupé , BMW E46 316i M-Packet , Škoda 130GL -EX- , (oOO (||||)(||||) OOo) >>>>>>> bmw.ipz.sk <<<<<<<
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre