diky
ono s autom uz neni vela roboty.. resp Mkove listy, ale tie chcu jedine asi silikonom nalepit, (lebo tie uchyty su nejake vylagrovne a tie stredy kus uz hrdzave), a to zas neviem, ci dobre chyti a nebude odstavat, takze sa k tomu neviem dopracovat :)
co sa tyka vykonu. neviem, staci mi to, auto som postavil na vyzor nejak, a zas ak by som chcel nahanat kone, tak by to chcelo asi ine auto skrupiny, vyhadzane a podobne.. nech to ma aj zmysel
auto mam ako daily car, cize ked kupim hocijake dalsie auto, kludne aj feldu, tak sa mozno aj pustim do nejakych uprav.. chcel by som m50 sanie, aj ked stale neviem co to robi.. na zahranicnychh forach co som kukal grafy, tak krutak opadne oproti povodnemu, ale zas dlhsie auto vydrzi pri zivote s relativne slusnym krutakom.. nazory su take, ze niekto to chvali, ze enormny narast vykonu, niekto ze si zmenu ani nevsimol a podobne.. co som sa pytal tuto z klubu, tak vy co ste to davali, tak ste to nahadzovali zaroven so zvodami, cize jasne nejake overenie ucinku nieje

(tusim aj teba som sa to pytal

), plus neviem, ci by som uz rovno k tomu nekupil programovatelnu riadiacu jednotku..
ked tak este svor 3.15,
a ladene zvody.. lenze o tom som cital nedavno, a tiez tam vysli nejake minusy, ze preco nie.. nepamatam si uz
a nieco s vyfukom mozno porobit, nech je to agresivnejsie :) teraz je to taky ideal..
a uplna hudba buducnosti kompresor

nic extremne, kludne 0,5baru z nejakeho eatona