Predmet príspevku: [E46 320i] 125kw,nové disky na aute
Napísal: Str Jan 26, 2011 23:26
Zdar,
takže včera som sa stal šťastným majiteľom môjho prvého BMW. Pôvodné som vôbec nemal v pláne kupovať BMW, chcel som niečo iné, ale osud to zariadil inak :)
Našiel som ho v jednom Košickom autobazári, úplne náhodou, a kedže bol so mnou kamoš, zhodou okolnosti "fanda" BMW a jeden z Vás - FERICIUS, tak bolo viac menej rozhodnuté. Auto bolo dovezené z ITA, je v dobrom stave, akurát bol menený pravý predný blatník a pravé dvere sú jemne "stlačené"... ale to sú detaily, ktoré sa dajú napraviť. S autom sme boli na diagnostike, a aj keď je tomu ťažko uveriť, tak toto auto s rokom výroby 2001 má najazdených 120 tisíc km.
Motor má skvelý ťah, ešte lepši zvuk, interier je ako nový, zatiaľ som veľmi nadšený :)
Takže auto pužívam už pár týždňov a zatiaľ maximálna spokojnosť. Zatiaľ žiadné problémy, akurát čo som preletel cez výfuk čo odpadol škodovke idúcej predo mnou a poškodil pruženie výfuku, a nefungujúci dažďový senzor. Obe "neduhy" budú čoskoro odstránene.
Čo sa týka jazdných vlastností, 170 koní mi zatiaľ, podotýkam zatiaľ stačí, ale rozmýšľal som nad CHIPTUNINGOM, ešte sa rozhodujem. Na aute som menil olej, išli tam biele angel eyes. Po zime pôjde na kapotu, strechu a kufor karbónová fólia, zháňam čierne 18" elektróny, niečo na štýl M3 style, čierne ľadvinky, tmavšie fólie, a popracovať na audio ...
Prílohy:
img2_3253594_2db7d7768e38efed64d66b9b7b230bdc.jpg [ 94.42 KiB | Zobrazené 4622 krát ]
pekné pekné, ale keď chceš dať chip, tak to najskôr daj ladený výfuk, športovú vložku a potom chip (výsledok cca 20 - 25 poníkov, cena cca 900€) - ale to si mal radšej kúpiť 325i.....
_________________ BMW e46 330 ci - nová hračka EX BMW e36 316 i - na začiatok stačí (prvá a osudová, budem ta teba spomínať)
pekné pekné, ale keď chceš dať chip, tak to najskôr daj ladený výfuk, športovú vložku a potom chip (výsledok cca 20 - 25 poníkov, cena cca 900€) - ale to si mal radšej kúpiť 325i.....
jj ja viem ... sakra, ale keď ja som pôvodne vôbec nebol rozhodnutý pre bavo... bolo to dosť narýchlo, som taký hrr ... musím mať všetko hneď keby tam vedľa stála v bazári 330 tak beriem ju ... mal som rozpočet 10 litrov ... ale tak teraz nič nenarobím ...
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre