Nedeľa, 11. Decembra 2011, 19:56
Tak tento tyzden bol taky rozporuplny. V piatok som si kupil nove xenon vybojky 4300k, avsak svine, ked sa im nechce nestartnu, v stredu mi nejaky dobrak ujebal pravu ladvinku, tymto musim podakovat pittymu, podaroval/pozical mi svoje stare ladvinky nech tam nemam dieru ako do riti (duplom zato ze mi ich donesol az do prace).
Kedze pri vymene vybojek som uz odrovnal aj poslednu funkcnu ticku svetiel, konecne dnes som sa nato odhodlal, kedze mam z prvych poface modelov, nebolo to lepene tym gumenym silikonom, ale tym tepelne neodolnym. Bohuzial podarilo sa mi urobit len jedno svetlo aj to mi trvalo asi 5 hodin. Problem je ten, ze mam asi slabu teplovzdusnu pistol a slabo nahrieva ten silikon, alebo zla technika, neviem, tak ci onak, vymenene ticky, vylestena sosovka, paraboly a zlozene naspet za pomoci univerzalneho silikonu. Nasledne nastavane tak od oka, ked urobim aj druhe svetlo zbehnem na regloskop nech neosveltujem velmi ludi.
Kedze fotak nemam, nemal som cim fotit, ale partizan sa hral s fotakom, tak mozno sem nieco zavesi.
Okrem toho som mal snad nastevny den lebo bola jedna x5 na diag, potom jeden chalan nejake suciastky do vanosu, celkovo sa na mojom dvore dnes hybalo 5bmw (2x36,2x39,1x53)
Na dnes akurat dost, vymrzol som statne a najblizsie idem urobit generalku na tej gamatke v garazi. Ak potrebuje niekto navod ako rozobrat svetlo, mozem nieco nafotit nabuduce ked budem robit druhe svetlo. Avsak ked clovek robi pomalicky a s rozumom, nieje problem. Akurat si ludia, utrite svetlo z vnutornej strany pred tym nez ho idete zlozit, ja som to neurobil a mam spinavu smerovku ;(.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov