Streda, 26. Októbra 2011, 17:09
Ahojte, po dlhsej dobe mam konecne trosku casu na pribeh. Auto mam uz od juna, a co to sa mi uz podarilo porobit, ale stale je tam toho veeeelmi vela.
Je to 150 konovy manual, 2003 tour, farba Stahlblau met. vypis vybavy aj niekde mam ale nieviem kde, tak to zhrniem
- Bixenon
- PDC
- Sportsitze s vyhrievanim
- H/K
- 16:9 MK4 navy
- Dazd. senzor
- Original tazne
- Mltf volant (teraz uz trojramenny)
Po kupe (ktora prebehla velmi zvlastne a nejdem to tu ani rozipsovat), najprv vymenil vsetky 4 tlmice(PP bol vyteceny, a chcel som mat istotu tak isli vsetky 4 a dal som Sachsy). Potom som dal na aute porobit Branovy do Bayernpartneru veci, ktore neboli uplne ok, a tak isli komplet predne a zadne brzdy(kotuce p a z, platnicky p a z, zadne pakne, vsetko ATE), filtre, odlucovac oleja, olej(BMW 5W30), zhavice NGK, potom som od martin46 kupil cierne ladviny, v Tempuse novy znak na kapotu, nove vybojky, lebo jedna uz bola trosku slabsia a to bolo na prvy mesiac aj dost. V druhej faze som postupne dokupil "nove" kolesa Styling 72, dal folie na zadne okna, vymenil PZ lozisko(orig. BMW), kupil novo obsity trojramenny mtlf volant, zlte LED AE, a strieborne tachokruzky od Crumara. No a teraz, ked je auto po technickej stranke ok, mam nejake plany, ale tie sa budu odvijat od toho, ako budu prachy, ale urcite by som chcel riesit stelovak, upgrade hudby, a mozno vonkajsi M-packet, a este niesom rozhodnuty ci nedam dolu aj hagusy...to by bolo na zaciatok aj dost... Idem sem skusit dostat fotky, ale bohuzial su nie velmi kvalitne, ale na predstavu aj staci....
Naposledy upravil/-a
dedo1 v Utorok, 13. Novembra 2012, 09:01, upravené celkom 33 krát.
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov