|
|
| Autor |
Správa |
|
k33p
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pia Nov 20, 2009 9:47 |
|
Registrovaný: Uto Apr 15, 2008 8:23 Príspevky: 279 Bydlisko: Petržalka
Kraj: Bratislavský
|
zelo ml. píše: cena by nemala prevysovat 17€ ale vsetko sa moze zmenit,..v kazdom pripade ked bude pevna cena tak ju urcite budete poznat keď bude kalendar brutalny kde budu samé e30 tak za to 20e DÁM a ešte rád ! 
|
|
| Hore |
|
|
|
zelo ml.
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pia Nov 20, 2009 13:12 |
|
Registrovaný: Pia Sep 26, 2008 10:59 Príspevky: 223 Bydlisko: ziar nad hronom
Auto: bmw e39 523i m-paket
Kraj: Banskobystrický
|
|
co sa tyka modelov auta tak by som bol rad keby sa v kalendari ukazali aj starsie vozy,..napr e 21,30,34, popripade 2002ka,....alebo nieco take a aj dake novsie napr e60,e92,x6 (vsetky modely boli uvedene len ako priklad)
_________________ BMW 523i M paket (ZH 523 XX)
|
|
| Hore |
|
|
|
zelo ml.
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pia Nov 20, 2009 13:15 |
|
|
icerock píše: urcite bude aj hlasovanie ... ale niektore auta si budeme vyberat my dvaja zo zelom.ml icerock napisal spravne,..hlasovanie prebehne ale finalny vyber aut bude na nas,.....fakt to chceme spravit tak aby mal kalendar guel,..a nie aby bol len daky priemerny z knihkupectva,....a uz som sa niekde zmienoval o tom ze urcite tam dake auta pojdu bez akeho si vyberoveho kola,... lebo osobne si myslim ze su elitou slovenskej sceny a to je napr duffyho trojka, diablova mtrojka a osma a bratova 5tka (mozno mozem prezradit ze ako vianocny darcek pre to auto bude kompresor,....a vykon po naistalovani celeho kitu garantuju na +-450koni)
|
|
| Hore |
|
|
|
zelo ml.
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pia Nov 20, 2009 13:17 |
|
|
Wilo píše: a keby si polovicu aut vybral sám fotograf a o druhej polovici by sa zahlasovalo ?  no nezda sa mi to ako spravne riesenie lebo tu vidim naznaky toho ze si chce kazdy dotlacit prave svoje auto do kalendara,....ale aby bolo jasne,..uz som to tu vela razy napisal hlasovanie prebehne (sme nan samozrejme velmi zvedavi) ale finalny vyber si budu vyberat tvorcovia cize my
|
|
| Hore |
|
|
|
zelo ml.
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pia Nov 20, 2009 13:19 |
|
|
|
MOHLI BY SA TU UZ POMALI ZACAT UKAZOVAT AUTA V PODOBE DAKYCH FOTIEK, KTORYCH MAJITELIA SI VAZNE MYSLIA ZE ICH AUTO JE HODNE KALENDARA + (drobny popis, preco prave jeho auto by sa malo v kalendari objavit)
|
|
| Hore |
|
|
|
Cosmo
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pia Nov 20, 2009 14:53 |
|
Registrovaný: Uto Dec 09, 2008 12:10 Príspevky: 1290 Bydlisko: Trenčín
Kraj: Trenčiansky
|
Mno E34 je kandidat, tvoj bracho ma krasny kusok, helldiver ma takisto pekny kus aj kola fesne. Moj nie je hodny, sice je zachovaly, ale este stale je v prestavbe  ale je tu hodne aut co stoja za zmienku, peppo, duffy, stefo, jojo, mejogsi, dokonca aj ta alpina jeho brata je kus auta E30 cabrio su na klube 3, tie by mohli byt pokope spolu a tak :) Ale este stale nie je jasne kolko aut tam bude, ci 13 alebo 25..
|
|
|
zelo ml.
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pia Nov 20, 2009 15:17 |
|
|
Cosmo píše: Mno E34 je kandidat, tvoj bracho ma krasny kusok, helldiver ma takisto pekny kus aj kola fesne. Moj nie je hodny, sice je zachovaly, ale este stale je v prestavbe  ale je tu hodne aut co stoja za zmienku, peppo, duffy, stefo, jojo, mejogsi, dokonca aj ta alpina jeho brata je kus auta E30 cabrio su na klube 3, tie by mohli byt pokope spolu a tak :) Ale este stale nie je jasne kolko aut tam bude, ci 13 alebo 25.. no ale ten pocet nebude jasny pokym nebude vybranych min 25 aut,..tam sa uz rozhodneme ci uz nechame 25 alebo to pretriedime na 13 kusov
|
|
| Hore |
|
|
|
Ritchey
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pia Nov 20, 2009 17:17 |
|
Auto: BMW 530d
|
uprimne povedane mal by som zaujem keby tam mam svoju e39 :)... ale nie ved kto by nechcel mat svoje auto pekne odfotene na stene a prave dnes mi dosli profi lestiace 3M pasty 
_________________ BMW E39 530dA 142kw M/p-black (Born in Dingolfing 05/2002) Best things in life start with M5... M5 BMW ... M5 Industries (Mythbusters)
|
|
| Hore |
|
|
|
Arnost
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pia Nov 20, 2009 17:43 |
|
Registrovaný: Ned Nov 16, 2008 19:05 Príspevky: 1692 Bydlisko: Trenčín
Auto: zelené
|
ja by som bol za 25 aut 
|
|
| Hore |
|
|
|
mys_iak
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pia Nov 20, 2009 18:23 |
|
Registrovaný: Sob Mar 14, 2009 17:50 Príspevky: 3029 Bydlisko: Jablonec nad nisou
Auto: bmw E36 320i coupe
Kraj: Zahraničie
|
Arnost píše: ja by som bol za 25 aut  Ale sak nafotit si auto na plagaty podla mna po dohode mozte tiez  nemusite ich mat priamo v kalendariku 
_________________ BMW E36 GP 2.0 M-packet 98r  kalendár Bmwklub.sk 2013
|
|
| Hore |
|
|
|
Z3M coupe
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pia Nov 20, 2009 18:40 |
|
Registrovaný: Str Apr 01, 2009 17:08 Príspevky: 233 Bydlisko: malacky
Auto: BMW Z3 Coupe 3.2M
|
super napad ja by som mal tiez zaujem o bmw kalendar a je mi jedno ake tam budu auta urcite budu super lebo to budu BMW  .keby ste nahodou chceli nejaku Z3 coupe o jednej by som vedel  momentalne prestavba na Z3 M.
|
|
|
zelo ml.
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pia Nov 20, 2009 18:46 |
|
|
mys_iak píše: Ale sak nafotit si auto na plagaty podla mna po dohode mozte tiez  nemusite ich mat priamo v kalendariku  ano da sa aj tak ze popri foteni mi niekto da do vacku 50€ a ja sa trosku viac povenujem jeho autu a potom mu postou pride dvd s fotkami,...da sa aj tak
|
|
| Hore |
|
|
|
zelo ml.
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pia Nov 20, 2009 18:48 |
|
|
BMWZ3COUPE píše: super napad ja by som mal tiez zaujem o bmw kalendar a je mi jedno ake tam budu auta urcite budu super lebo to budu BMW  .keby ste nahodou chceli nejaku Z3 coupe o jednej by som vedel  momentalne prestavba na Z3 M. no od teraz viem o tebe,...a uvidime ako sa budu mat veci,....v kazdom pripade sa urcite do ba fotit pojde tak som zvedavy ake kusky sa nam tam podari pocvakat,.....ale blavu ma na starosti icerock,...myslim zorganizovat BA ja uz len dofrcim fotit
|
|
| Hore |
|
|
|
Pežot
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Sob Nov 21, 2009 0:08 |
|
Registrovaný: Sob Okt 06, 2007 19:13 Príspevky: 4360 Bydlisko: BA
Auto: BMW 745i E65
|
Ja som jednoznačne za :) Cena problém nieje, teda ak nebude vyššia ako 35€ No ale tak ma napadlo, že aj Mimova E36 by sa v ňom mohla objaviť  môj skromný názor
_________________ πάντα ῥεῖ Bol som, videl som a jebem nato
|
|
| Hore |
|
|
|
Zelo ZH
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Sob Nov 21, 2009 11:35 |
|
Registrovaný: Pia Dec 29, 2006 11:31 Príspevky: 479 Bydlisko: Žiar nad Hronom
|
|
No pani, uz teraz sa tesim a hlavne aj preto ze budem tak trochu pri jeho tvorbe, foteni a mozno aj v nom s mojou E34 s kompressorom ( co nieje iste, ak sa najdu lepsie auta, tak sa tam nemienim protekcne tlacit, aby si niekto nemyslel) Myslim ze toto je BMW forum, cize handrkovat sa tu o cene asi nieje moc na mieste... nikto za to nebude chciet 100 €, ale ak to bude aj 30 tak si myslim ze za kvalitnu robotu to vobec nieje vela... ak sa to niekomu bude zdat drahe, tak nech sa prida do skoda social klubu.... v prvom rade treba pochopit o com BMW je... su to (alebo boli ked boli nove) drahe a kvalitne auta, tak ked chcete kvalitny kalendar tak treba ratat aj s tym ze nebude stat 2 oira ako nejaky odpad v trafike... A ja kludne dam zan aj 50 € aj viac.. a to aj ak tam nebudem mat auto.. a kupim si ich isto viac, nie len jeden...
K vyberu aut... myslim ze brat ma isto velku davku estetickeho citenia, aku tu mozno nema nikto... bude to jeho vyzitka, jeho robota a on bude znasat nasledky ak bude vyber aut zli... nikto z tych co si mysli a ze by tam malo byt prave ich auta mu to nezaplati ak to bude stratove... cize oni dvaja idu s rizikom, cize oni si to musia zorganizovat podla svojho... Ked sa na to pozriem zo svojho pohladu, tak ja by som si asi nekupil kalendar do ktoreho sa vyberali auta od buka do buka, len preto ze si 5 amaterov myslelo ze to jeho a jeho kamaratov su najlepsie.... Je to na naklady a snahu dvoch ludi, cize by mali mat pravo rozhodnut... samozrejme urcite nejakym hlasovanim si nechaju trochu poradit...
Urcite treba zacat vkladat foto, lebo oni nepoznaju celu slovensku scenu, treba sa ukazat...
_________________ BMW E34 540i 6q Saloon M paket V8 FOREVER BMW E24 635 CSi 
|
|
| Hore |
|
|
|