|
|
| Autor |
Správa |
|
slubox
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár -kompletny nahlad str29 + OBJEDNAVKY Napísal: Štv Feb 24, 2011 22:20 |
|
Registrovaný: Uto Jan 15, 2008 9:34 Príspevky: 195 Bydlisko: AutoFilClub Považská Bystrica
Auto: E39 530daT Indi...
Kraj: Trenčiansky
|
Stefo1248 píše: mna zaujíme či aspon bude kalendár ?  aj mna  ci sme sa trepali 65323512 km nadarmo ? ... to hadam nie tiez nemam problem si za ten kalendar zaplatit... !
_________________ E39 530daT Individual M-packet Pinegreenmettalic - rodinný kočár EX: E30 324d ,,Alpina style" EX: E30 335i - lego
|
|
| Hore |
|
|
|
big_lebowski
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár -kompletny nahlad str29 + OBJEDNAVKY Napísal: Pon Mar 07, 2011 11:57 |
|
Registrovaný: Sob Apr 24, 2010 17:19 Príspevky: 79 Bydlisko: Lehota
Kraj: Trenčiansky
|
Čo páni , bude ten kalendár vôbec ? Kua však za chiľu je pol roka fuč... 
_________________ Pežó 406 1.9td :) ex:e30 323i ex:e36 316i Mpacket
|
|
| Hore |
|
|
|
palzo
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár -kompletny nahlad str29 + OBJEDNAVKY Napísal: Pon Mar 07, 2011 17:05 |
|
Registrovaný: Uto Jan 15, 2008 1:34 Príspevky: 1465 Bydlisko: Pakistan
Auto: Mlyncek na maso
Kraj: Bratislavský
|
big_lebowski píše: Čo páni , bude ten kalendár vôbec ? Kua však za chiľu je pol roka fuč...  huh ?
_________________  Rudolf the rednosed reindeer
|
|
| Hore |
|
|
|
sysell
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár -kompletny nahlad str29 + OBJEDNAVKY Napísal: Sob Mar 12, 2011 21:42 |
|
Auto: octavia 1 AGR
Kraj: Žilinský
|
|
Ja len k autorovi kalendara, resp. fotografovi. Ked sa pustim do takehoto niecoho tak to robim pre vlastne potesenie, pre svoje zviditelnenie, svoju propagaciu a nabratie skusenosti. Urcite by som nekalkuloval s tym ako na tom idem zarobit, skor ratam ze to stoji peniaze mna ako kazdy konicek. Tazke ak napise 100 ludi ako by chcelo kalendar ratam s tym ze ho naozaj zobere tak 10.
Druha vec fotky, z mohjo pohladu su zle skoro vsetky. Je mi luto nepaci sa mi ziadna, neni to myslym len tym tmavym stylom ale aj kompoziciou. Dam co mi najviac vadi: 2. to ani neverim ze moze byt pravda nic tam nevidno, ak to mal byt efekt osvetleneho predku ako ze je auto zahalene v tme a vidno len cast nevyslo to. Ked na to nemam tak to radsej nerobim, neni to lahke nafotit tak auto. 3. dufyho bmw je totalne tuctova fotka tu kozu z dialky nevidno noc tam nevinikne, to nasvietenie sa mi zda moc ostre, koleso je dost prepalene, celkovo to krasne auto absolutne nevynikne 7. katastofa, ked odhliadnem od toho auta ktore tam vyza ako nejaky crep, s oktretym naraznikom a vyhnitou hmlovkou a ladvinami a tuzingovo ciernou smerovkou, to prostredie a uhol odfotenia auta je co - len zvyraznuje jeho nedostaky, neviem ci je to nejaka hdr alebo dorabane vo photospope ale cele je to zle. 11. ta e36 vyzera ako foto mobilom, prepac to odfotim ja lepsie a bez debaty.
Mozete mi nadavat, ze mudrujem a nic som nedokazal ale takto to vidim ja. Ked na to neamm nerobim to alebo sa nehram potom nenasieram ze veci nejdu ako som chel.
|
|
| Hore |
|
|
|
M3driver
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár -kompletny nahlad str29 + OBJEDNAVKY Napísal: Pon Mar 14, 2011 9:24 |
|
Registrovaný: Pon Aug 07, 2006 11:26 Príspevky: 1954 Bydlisko: EAST SIDE
Auto: M3, X5 4,8is
Kraj: Bratislavský
|
sysell píše: Ja len k autorovi kalendara, resp. fotografovi. Ked sa pustim do takehoto niecoho tak to robim pre vlastne potesenie, pre svoje zviditelnenie, svoju propagaciu a nabratie skusenosti. Urcite by som nekalkuloval s tym ako na tom idem zarobit, skor ratam ze to stoji peniaze mna ako kazdy konicek. Tazke ak napise 100 ludi ako by chcelo kalendar ratam s tym ze ho naozaj zobere tak 10.
ja by som ta rad videl ako sa niecomu venujes mesiace, stoji ta to cas aj prostriedky, zhanas a otravujes ludi, zhanas fotografa, vsetko iba preto ze povodny team nestihol urobit ten kalendar (robis to pre ludi, nie pre zisk!!) a nakoniec sa na teba vyserie vacsina ludi co si ho mala objednat (tzn. tych par exemplarov je totalne predrazenych a si len a len v minuse) - rad by som ta videl ako to s radostou robis pre tych ludi lebo "je to konicek"... sorry ale tieto reci -  radsej nekomentovat!
_________________ kupim poloos na E30 s abs! pasuje z http://bmwfans.info/parts/catalog/33211226901/E36 M3 3.2 --> E46 M3 3.2 --> ... 
|
|
| Hore |
|
|
|
mareko258
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár -kompletny nahlad str29 + OBJEDNAVKY Napísal: Pon Mar 14, 2011 10:53 |
|
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický
|
M3driver píše: ja by som ta rad videl ako sa niecomu venujes mesiace, stoji ta to cas aj prostriedky, zhanas a otravujes ludi, zhanas fotografa, vsetko iba preto ze povodny team nestihol urobit ten kalendar (robis to pre ludi, nie pre zisk!!) a nakoniec sa na teba vyserie vacsina ludi co si ho mala objednat (tzn. tych par exemplarov je totalne predrazenych a si len a len v minuse) - rad by som ta videl ako to s radostou robis pre tych ludi lebo "je to konicek"... sorry ale tieto reci -  radsej nekomentovat! M3driver:  v kratkosti ale vystizne napisane
|
|
| Hore |
|
|
|