|
|
| Autor |
Správa |
|
Stefo1248
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Ned Aug 15, 2010 17:48 |
|
Auto: E46-320d
Kraj: Banskobystrický
|
mareko258 píše: tak ako to vyzera s tymi kalendarmi.....koniec roka sa blizi den co den, chlapi vymysleli ste uz daco??? nejak je tu ticho....urcite je tu mnoho klubakov co by si radi vykvacili na stenu na novy rok fajnovy klubovy kalendar...  tak tak... ja som myslel že už z toho nič nebude..
_________________ 200PS ,420NM.. Diesel Power 
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Ned Aug 15, 2010 18:12 |
|
 |
| Site Admin |
 |
Registrovaný: Uto Aug 01, 2006 17:44 Príspevky: 1991 Bydlisko: Ružomberok
Auto: BMW 325TDS
Kraj: Žilinský
|
Stefo1248 píše: tak tak... ja som myslel že už z toho nič nebude.. mohol by daco k tomu napisat zelo
_________________ BMW 325TDS bostongreen [ TiTAN's Diesel Supermachine]  I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
|
|
| Hore |
|
|
|
Lopo
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Ned Aug 15, 2010 21:14 |
|
Registrovaný: Uto Júl 08, 2008 21:28 Príspevky: 633 Bydlisko: PE+TN
Kraj: Trenčiansky
|
TiTAN píše: mohol by daco k tomu napisat zelo nj... tiez uz som sa chcel opytat ako to s nimi je, ci teda budu... mozno ponuknut nieco na foto
_________________ ex e36 '92 320i e38 '00 740d
|
|
| Hore |
|
|
|
zelo ml.
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Pon Aug 16, 2010 1:38 |
|
Registrovaný: Pia Sep 26, 2008 10:59 Príspevky: 221 Bydlisko: ziar nad hronom
Auto: bmw e39 523i m-paket
|
|
Takto chalani, viem ze som hovoril ze to nafotime aby to oblo na rok 2011 hotove ale po pravde mam tolko roboty ze som rad ked si stihnem nafotit nieco sam pre seba,..nehovorim ze ten kalendar nebude ale viem ze ak sa to podari tak to bude zazrak prave koli pracovnemu vytazenie,...sam som neratal ze bude tolko roboty,...a po pravde som si myslel ze v poho stihnem nafotit 12 aut,...tod vse,..pisem aby som nikoho netahal za nos,....
P.S. ak sa to tohoto roku nepodari buduci to musi byt na beton,... ale mali by sme stym zacat od zaciatku roka,..aby aj pri velkom pracovnom vytazeni sa nasiel raz za cas daky vikend na nafotenie aut
_________________ BMW 523i M paket (ZH 523 XX)
|
|
| Hore |
|
|
|
Stefo1248
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Str Aug 18, 2010 17:13 |
|
Auto: E46-320d
|
icerock píše: takze ako zelo pisal na tento rok to zelo nestihne nafotit ale mam v zalohe dalsich fotografov dam im test fotenia bude to zhruba do tyzdna a vyberiem druheho fotografa takze kalendar bude  paráda 
_________________ 200PS ,420NM.. Diesel Power 
|
|
| Hore |
|
|
|
Arnost
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Štv Aug 19, 2010 20:28 |
|
Registrovaný: Ned Nov 16, 2008 19:05 Príspevky: 1645 Bydlisko: Trenčín
Auto: zelené
Kraj: Trenčiansky
|
|
| Hore |
|
|
|
danynka216
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Ned Aug 22, 2010 6:48 |
|
Auto: BMW 1
|
zelo ml. píše: chystam sa nafotit kalendar na rok 2011 tak ako prve by som chcel poznat vase nazory nan,...a aj taky prvotny zaujem. V prvom kroku by som rad zistil aky velky by bol zaujem a kolko penazi ste ochotny za kalendar zaplatit. Kalendar bude pozostavat z vyhradne slovenskych baworakov a predpokladam ze min z 90% z aut klubistov. Chceme to spravit tak aby sa v kalendari ukazali co mozno najlepsie kusky zo slovenskej sceny (ziadny tuzing) a popri tom aby to bol aspon naznakovo prierez historiou a teraz polopate.....v kalendari budu riadne cukriky ci uz starsie alebo novsie. Takze ta prva otazka: Je vobec o taky kalendar zaujem???? Určite je to dobry napad a urcite bude zaujem o kupu kalendara.Ja by som ho este vylepsila tym.....nafotila by som auta s peknou zenou..... Ahoj Daniela
|
|
| Hore |
|
|
|
BMWpositiv
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Ned Aug 22, 2010 9:38 |
|
Auto: Caterpillar® Shoes
|
danynka216 píše: Určite je to dobry napad a urcite bude zaujem o kupu kalendara.Ja by som ho este vylepsila tym.....nafotila by som auta s peknou zenou..... Ahoj Daniela ...no znie to celkom zaujimavo, ale mas nieco alebo niekoho konkretneho na mysli "Daniela"?  ...mozno seba??? 
_________________ ...mám f p..i na lehátku 
|
|
| Hore |
|
|
|
danynka216
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Ned Aug 22, 2010 10:00 |
|
|
BMWpositiv píše: ...no znie to celkom zaujimavo, ale mas nieco alebo niekoho konkretneho na mysli "Daniela"?  ...mozno seba???  urcite by sa dalo nieco vymysliet ....  možno ano ak by som sa hodila,nemam problem s tym ...
|
|
| Hore |
|
|
|
maiki
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Štv Aug 26, 2010 10:28 |
|
Registrovaný: Pia Apr 10, 2009 20:47 Príspevky: 3113 Bydlisko: Bratislava
Auto: 95" E36 323i
Kraj: Bratislavský
|
icerock píše: ako urcite aj tie zeny k tomu patria len vela ludi tu ma zeny priatelky a myslim ze kebyze nam to visi na stene tak by sme dostali po vtakoch  ale nejaka limited edition  to by som mozno aj nieco take zbuchal :) suhlasim ... a myslim ze by nebolo od veci zacat nejak tych zaloznych fotografov zhanat :) hm? cas sa krati, a ak maju byt nejake foto aj "letne" tak je najvyssi cas ci? 
|
|
| Hore |
|
|
|
danynka216
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Štv Aug 26, 2010 16:07 |
|
|
maiki píše: suhlasim ... a myslim ze by nebolo od veci zacat nejak tych zaloznych fotografov zhanat :) hm? cas sa krati, a ak maju byt nejake foto aj "letne" tak je najvyssi cas ci?  ano :-) suhlasim je najvyssi cas....
|
|
| Hore |
|
|
|
lubika
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Uto Aug 31, 2010 10:35 |
|
Auto: BMW 330d touring
Kraj: Nitriansky
|
|
ako nic v zlom, ale to ine nemate na mysli, len ako zenske fotit, si myslim, ze toto forum je o autach a ked sa robi takyto kalendar, tak by mal byt s klubovymi bmw a bez kur.... danynka216 no to sa mozes prihlasit na pokec alebo facebook a naspulit pusinku a tolko zaujemcov budes mat, ze strach
|
|
| Hore |
|
|
|
danynka216
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Str Sep 01, 2010 8:45 |
|
|
lubika píše: ako nic v zlom, ale to ine nemate na mysli, len ako zenske fotit, si myslim, ze toto forum je o autach a ked sa robi takyto kalendar, tak by mal byt s klubovymi bmw a bez kur.... danynka216 no to sa mozes prihlasit na pokec alebo facebook a naspulit pusinku a tolko zaujemcov budes mat, ze strach niekto to tu asi nepochopil......islo o auta nie o zeny :-)))
|
|
| Hore |
|
|
|
tapsi
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Str Sep 01, 2010 13:22 |
|
Registrovaný: Ned Feb 07, 2010 22:12 Príspevky: 215 Bydlisko: Kosice okolie
Auto: EX-BMW330D E46
Kraj: Košický
|
som za nafotenie a k peknym autam aj pekne zeny patria.. 
_________________ EX-BMW E46 330d, predtým:BMW E36 320i,BMW E30 320i,BMW E30 324d,
|
|
| Hore |
|
|
|
Roman320
|
Predmet príspevku: Re: BMW Kalendár - Limited edition Napísal: Štv Sep 09, 2010 16:52 |
|
|
v BB je huricane ?  waaaw idem hned do BB pozret ale aky model? zelo ml. píše: je to tak ano,...ale minimalne jedno auto by som do kalendara rad dostal a to rovno na titulku,.....G-Power huricane z bystrice,...lebo to je podla mna ceresnicka na torte,..nech sa na to pozrem z akehokolvek pohladu ak ma chapes,....uz na kalendar je vybranych pribl 4-5 aut ale zatial nejdem prezradzat,..ale urcite sa bude na co pozerat
_________________ E36 325TDS EX
|
|
| Hore |
|
|
|