dnes som si menil žlte žiarovky na dverach za lediodove neviem či som niečo neskratoval už mi nesvieti,myslim si že asi poistka poradite mi kde su poistky?diky za postrehy
dnes som si menil žlte žiarovky na dverach za lediodove neviem či som niečo neskratoval už mi nesvieti,myslim si že asi poistka poradite mi kde su poistky?diky za postrehy
mas dobre polaritu? u tych lacnejsich LED to nie je jedno ktorou stranou to das, skus otocit...
Zdravím, tiež potrebujem nájsť kde sú poistky lebo mi prestalo fungovať vyhrievanie sedadla vodiča. Ale spolujazdca funguje. Tie v zadnom kufri viem kde sú aj plastovú plastovú knižočku mám len tie vpredu v odkladacej skrinke spolujazdca tam vôbec nie sú. Kde môžu v keli byť. Už som skúsil celé auto pozrieť. Už som pozeral aj pod pravým predným filtrom vzduchu ako mi ktosi poradil ale ani tam nie sú. Dík za pomoc.
jedny mas v spolujazdcovej odkladacej schranke v palubnej das dole plastovy kryt v idis ich a druhe su na pravej strane v kufry, ako je baterka, tam treba dat dole ten velky kryt v kufry na dvoch srubach zaistovacich drzi
Naskenoval som poistkovú knižku keby niekto potreboval. Lebo tá schéma je iná ako na obrázkoch z témy http://www.bmwklub.sk/bmw5-e60-e61/poistky-bmw-e61-t40153.html?hilit=poistky. Ak by niekto vedel opravil z nemčiny tabuľku - popis schémy (poistky č: 1-46) čo prikladám v excely bolo by super, neviem nemecky len som to preložil cez translator.