... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
) a nemaju absolutne ziadny iny problem, brzdia tutti frutti (uz zabranili kadejakym stretom) a pokrivene tiez nie su. Siel by som uz ale do nejakych inych a pri normalnom jazdeni, asi najskor do bezdrazkovych, nieco ako default brzdymartiner napísal:...zrejme to bude tym vyhotovenim, ale pri brzdeni mi to citelne vibruje (drazkovanie) a nekupil by som si ich len z toho dovodu, ze mi to vibrovanie proste vadi...
ked si kupis za desat korun brzdy z polska, tie po case vibrovat mozu, hlavne ak sa pokrutia z teplotnych extremov/rozdielov, ale Brembo, kvoli drazkam? Ked som zistoval co a ako, chcel som na svoju 330i prasknut m3 brzdy, niekto ale vravel, ze potrebujem 18'' disky - uz mam. Potom som sa ale na e46fanatics docital, ze tam je uplne ine uchytenie, kabelaz atd. tak som sa nato vy....pamatam si, ze odporucali nejaky brzdovy kit(dobre stoja mrte vela, alebo nejako zabezpecit, aby sa brzdy tolko neprehrievali, tym sa zaruci lepsi brzdy ucinok, hlavne v lete)

BinKooL napísal:
Sorry, ale ja ti neverim, resp. neverim, ze to drazkovanie ti robi vibracie.
Lil_Ego napísal:auto bude mat jemnejsiu upravu vykonu, ale zaroven ho budem pouzivat aj ako daily car