Predmet príspevku: Re: KLUBOVA AKCIA PZP :) KAMPAŇ PZP 2011/2012 na 6. strane..
Napísal: Uto Nov 08, 2011 2:57
Registrovaný: Pia Máj 09, 2008 15:29 Príspevky: 1073 Bydlisko: Bratislava
Kraj: Bratislavský
czorTEEK píše:
Skoda, zaciatkom roka boli ceny lakavejsie, za trojliter to teraz mám o dve eura viac. Ziadne dalsie zlavy asi nebudu ?
ano dalo sa za trojliter 178€, ale to je davna minulost..., zatial sa nic menit nebude sme radi ze sme radi:) a ze to tu na klube moze byt o nieco nizsie ako inde..., ak ma niekto staru sadzbu treba si ju udrzat lepsia nebude:)...
Predmet príspevku: Re: KLUBOVÁ AKCIA PZP :) Limitovaná AKCIA na 7. strane!!!
Napísal: Sob Dec 31, 2011 10:47
tapsi píše:
cau skypco,plati este tato posledna akcia?budem asi potrebovat zaciatkom roka :) diky
Ano akcia plati dalej ako novorocny darcek od nas:)...
Nakolko mame dnes posledny den v roku neda mi, aby som Vam vsetkym nasim klientom INSIE a aj vsetkym ostatnym klubakom nezaprial 7 uspesnych dni v kazdom tyzdni, 52 tyzdnov bez nehody a 12 mesiacov radosti z jazdy po cely rok 2012:)...
Predmet príspevku: Re: KLUBOVÁ AKCIA PZP :) Vernostná AKCIA na 7. strane!!!
Napísal: Sob Máj 12, 2012 12:49
Registrovaný: Ned Feb 03, 2008 12:21 Príspevky: 516 Bydlisko: Zvolen / (Žilina)
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický
jedna otazocka - ked mam uzatvorene PZP cez teba napr za 200€ a teraz bude napr. 150€, po ukonceni tej sucasnej PZP budem pokracovat so starou taxou alebo sa mi znizi?
Napísal: Pon Máj 14, 2012 12:47
spider207 píše:
jedna otazocka - ked mam uzatvorene PZP cez teba napr za 200€ a teraz bude napr. 150€, po ukonceni tej sucasnej PZP budem pokracovat so starou taxou alebo sa mi znizi?
Povodne poist. zmluvy ostavaju na povodnom minimalnom poistnom z daneho roka.., teda ak neskodujes v tom pripade je tu (bmw-poistenie/) v BMW poisteni poveseny oznam ohladom zvysovania.., novu sadzbu mozes mat jedine na nove auto alebo pri zmene drzitela..
Napísal: Štv Júl 19, 2012 7:50
Registrovaný: Ned Júl 26, 2009 9:05 Príspevky: 229 Bydlisko: Holič/Brno
Auto: E46 328i r.2000
Kraj: Trnavský
Zdravim, poprosil by som o aktualnu cenu PZP pre 2,8L, je este stale 165E? Da sa pripoistit celne sklo (cena)? U akej poistovne nakoniec budem poisteny? Kludne do sz. diky
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre