Moja skúsenosť bola trošku nepríjemnejšia vzhľadom nato, že ma po bočnej kolízií so stĺpom v zákrute po cieľovej rovinke nadvihlo zo sedačky a celou váhou som sa oprel spodným rebrom o hornú hranu sedačky, už ma to pobolieva 3. deň Samozrejme som si to zavinil sám, ale odporúčam sedačky (vzhľadom na tie stĺpy a tvrdé okraje trate) osadiť bezpečnostnými pásmi, mne by určite boli pomohli. Ináč celkom fajn, kamarátom sa veľmi páčilo.
Moja skúsenosť bola trošku nepríjemnejšia vzhľadom nato, že ma po bočnej kolízií so stĺpom v zákrute po cieľovej rovinke nadvihlo zo sedačky a celou váhou som sa oprel spodným rebrom o hornú hranu sedačky, už ma to pobolieva 3. deň Samozrejme som si to zavinil sám, ale odporúčam sedačky (vzhľadom na tie stĺpy a tvrdé okraje trate) osadiť bezpečnostnými pásmi, mne by určite boli pomohli. Ináč celkom fajn, kamarátom sa veľmi páčilo.
Práve preto sú zadarmo k dispozícii chrániče rebier,ale nikto si ich neberie lebo je to pod ich úroveň Ale ďakujem za názor
Je mi jasné,že sem tam sa nejaká nehoda môže stať, ale každý má jazdiť podľa svojích schopností a možností . Asi to nebol len taký "ťukes". Musel si ísť dosť rýchlo, no a tá prvá zákruta je dosť náročná na prejdenie, takže chyba bude asi niekde inde ako v motokárach, v stĺpe a barierach práve preto nám už každý podpisuje papiere pred jazdou ...
vyskusane, musim pochvalit, z kazdej strany to je dobre zvladnute :)
po prvych 10min som myslel ze nevystupim D cas 20.156 by bol fajn na zaciatok. jedine skoda ze trosku rozdiel jemedzi jednotlivymi karami, ale to je samozrejme :)
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre