... všetko o BMW ...
ice.blade napísal:hmm sranda ja som isiel fakt "vyletnou" jazdou (318i) bratislava myjava, otvorene okna do koran proste hned ako mi zacalo robit prievan v aute som pribrzdil a spotreba nestupla nad 5.6 :) bezne mavam 6.2 - 6.7 sem tam 12... ale verim tomu ze aj na vadsom objeme by sa dalo takto podobne jazdit :)
patres napísal:S normalnym jazdenim kludnou nohou ,zaviest deti do skoly ist do prace a zopakovat to vecer domov ,tak vtedy vie ist aj 328i ako 318i.
Myslim ze to vedia vsetci ako ja co vlastnili alebo vlastnia 318i.Uz vela krat som tu na fore pisal (moj) priklad.Aktualna "priemerna spotreba" je na mojom BC 8,7 ,uznavam ze nejazdim tak ako by sa malo.Vsetko je to od sofera.A ako posledne uvadzam moju najnizsiu dosiahnutu "priemernu spotrebu" na BC 6,7. Podla mna slusne na auto s pohotovostnou hmotnostou 1350kg a 118PS
BlackRider napísal:
Zaujimava spotreba na 1,8 8,7l na 100km ja mam na 328i dlhodobo 8,8l na 100km a taktiez nechodim predpisovo
ice.blade napísal:treba si nafukat balonik heliom a hodit ho za plyn nech mate lahsie nohy pani
Stefo1248 napísal:330D je super vykon a motor,stači slovo Dokonalost.bol vyhlaseny ako najlepsi Motor roka.
spotrebu na to že je to 3liter ma krasnu,od 5,5 do 8-9 v meste.
patres napísal:
Mojko je rozdiel ako jazdim ja a ty![]()
Rataj aj jazdy na letisku a podobne , cize konkretne moj a tvoj styl je dost odlisny