Pondelok, 7. Novembra 2016, 16:21
menil som, je to pain in the ass. Cenovo ma vsetky koliky vysli v bmw cca 195€ a za 130€ viem kupit druhu prevodovku. Teraz by som si to rozmyslel, ale otazka je, ako dlho by ta druha vydrzala predtym ako by sa zacala sekat aj ta. Po oprave ide 5ka v pohode, ale jednotka a spiatocka idu tazsie. Mal som kupit inu prevodovku :-/
Islo to aj bez pripravkov, az na jeden vrchny valcek. Ten bol zaseknuty a nesiel vytiahnut. Maturovali sme nad tym siesti :-) Skusali sme vselijake opacne vrtaky a haciky a neviem co. Ten kov je tak tvrdy, ze sa do neho nechcelo nic zahryznut. Nakonec sa ho podarilo prerazit a zahnutym srobovakom vytiahnut. Nasledovalo nove puzdierko a do neho novy valcek a krytka.
Ak budes menit len tie vacsie valceky co su z bocnej strany prevodovky, ktore maju na svedomi ze sa ti rychlost zasekava (nevracia), tak budes v pohode. Ja som chcel vymenit vsetky, ale proste neni to podla mojich predstav. Mal som uz kupene vsetky na moju prevodovku, tak som ich chcel vymenit vsetky. Kto mal vediet ze to nebude 100%.