... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
davtex napísal:auto111: na tej 1. fotke svetla vobec nie su zapnute :)
davtex napísal:
Nedokonceny projekt prave v zmysle ze tam su este opticke veci na opravu. Mas tam priamo napisane vsetko.co sa robilo s motorom a ty napises ze motor pred go? Si to podla mna ani necital. Lak je v dobrom stave, prelesteny bol minuly rok a vyzera to.na 17 rocne auto velmi dobre. A umyt som ho skratka nestihal, ja nie som aaa auto ja na tom chodim normalne do prace a na.lestenie nemam cas.
V kazdom pripade nechapem co sa stazujes. Chod pozret tke 528i co su na predaj po slovensku a potom ti nejaka bublinka na jednom mieste pride ako celkom luxus. Pochhbne porobene motory, podvozok v prdeli na kazdom, o interieri nehovoriac tu mas sedacky ok az na tu soferovu v strede, len ja mam aspon gule tu sedacku odfotit, ne jak tie inzeraty kde mas 3 fotky a aj to nejaky hdr efekt vo fotosope.
Gabo10 napísal:S tým AAA by vedeli ľudia povedať ako im mohli auto "vrátiť"a ku tomu tvojmu kupovanému autu to si si nevšimol pri obhliadke auta? A kde sakra býval ten sused?
ja za suseda považujem niekoho kto býva tak do 100 metrov od môjho domu max na ulici to sa nedá ísť osobne za ním?
Easa napísal:Tak to pozor, radšej by som kúpil desať devtexových 528mičiek, hoc bez kolies a na tehlách ako jednu z AAA
Easa napísal:Tak to pozor, radšej by som kúpil desať devtexových 528mičiek, hoc bez kolies a na tehlách ako jednu z AAA