... všetko o BMW ...
Mishroom napísal:
sak kto hovori ze som si to robil sam? normalne som bol na diag ako obycajne a vzdy sa pozera aj do pamate - bezne pozretie chybovych kodov si robim aj sam delphi cdp.......
a proste menic vadny nebol ani ulozeny v pamati a smykal......
PeqpeK napísal:to som ani nikde netvrdil, len som chcel podotknut, ze to, ze v pamati zavad nie je ziadna chyba este neznamena, ze je vsetko ok..vycitat ci nie je v pamati chyba vie dnes aj 5rocne dieta
nespomeniem si presne na tu poucku, ale v ucebnici nas ucili vyznam spojenia "diagnostika zavady" a to bolo stanovanie diagnozy bez nutnosti vacsieho rozoberania dielov, pocitacova diagnostika je len jednou castou z toho
konkretne som mal na mysli prave to EGR, ktore diagnostika nemusi brat ako zavadu pokial nie je uplne zle, RJ to vyhodnoti ako chybu az po prekroceni hranicnych hodnot
co sa tyka menica, to muselo byt citelne
mier
aeqitas napísal:Pozdravujem Vas,
takze u mna ziadnu zavadu-chybu diagnostika nevykazala, ani chybu menica,ani prevodovky.
Jedine co mi tam vyskocilo bolo, ak si na vsetko spomeniem:
- pdc senzor v lavo pri znacke
- nefunkcne vyhrievanie trysky ostrekovaca okna
- a, a to je mozno najdolezitejsie ten spatny ventil vyfukovych plynov ( len je otazka, ci to moze sposobovat take kolisanie)
- plus nieco s telefonom (kedze nefunguje)
- plus ziadna komunikacia s CD menicom (nie je tam)
Konecne som sa dnes dovolal synovi byvaleho majitela, ktory mi povedal, ze ak ho pamat neklame v oktobri vymenili hydromenic plus olej s vanou v prevodovke.
Takze - kto vie ci ten menic vymeneny vobec je, pripadne ak aj je, ktovie aky v akom stave.
![]()
![]()
Takze
aeqitas napísal:Pozdravujem Vas,
takze u mna ziadnu zavadu-chybu diagnostika nevykazala, ani chybu menica,ani prevodovky.
Jedine co mi tam vyskocilo bolo, ak si na vsetko spomeniem:
- pdc senzor v lavo pri znacke
- nefunkcne vyhrievanie trysky ostrekovaca okna
- a, a to je mozno najdolezitejsie ten spatny ventil vyfukovych plynov ( len je otazka, ci to moze sposobovat take kolisanie)
- plus nieco s telefonom (kedze nefunguje)
- plus ziadna komunikacia s CD menicom (nie je tam)
Konecne som sa dnes dovolal synovi byvaleho majitela, ktory mi povedal, ze ak ho pamat neklame v oktobri vymenili hydromenic plus olej s vanou v prevodovke.
Takze - kto vie ci ten menic vymeneny vobec je, pripadne ak aj je, ktovie aky v akom stave.
![]()
![]()
Takze