... všetko o BMW ...
 , tak nám ozrejmil fakt, že sa jedná o mechanickú závadu, konkrétne "kolík zaseknutý v dierke"
, tak nám ozrejmil fakt, že sa jedná o mechanickú závadu, konkrétne "kolík zaseknutý v dierke"  No a keďže účelom rozobratia je vyčistiť zaseknutý mechanizmus a dostať tam nové mazivo, hneď človeku napadne myšlienka ako odstrániť vodu, koróziu/oxidáciu, nečistoty a dostať  tam to mazivo  bez toho aby sa to muselo rozobrať... A vtedy som zbadal to "trápne" WD-čko o ktorom kolujú legendy ako o Chuckovi Norrissovi a s ktorým som nikdy nič nepovolil...
 No a keďže účelom rozobratia je vyčistiť zaseknutý mechanizmus a dostať tam nové mazivo, hneď človeku napadne myšlienka ako odstrániť vodu, koróziu/oxidáciu, nečistoty a dostať  tam to mazivo  bez toho aby sa to muselo rozobrať... A vtedy som zbadal to "trápne" WD-čko o ktorom kolujú legendy ako o Chuckovi Norrissovi a s ktorým som nikdy nič nepovolil... ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) Samozrejme som to tam hneď navalil
 Samozrejme som to tam hneď navalil  a s neistotou očakával čo sa stane, keď späťáky  zaklopím a znovu odklopím. A čuduj sa svete "kolík" po opätovnom odklopení spätných zrkadiel zaskočil tam kam mal a zaaretoval zrkadlo v správnej polohe
 a s neistotou očakával čo sa stane, keď späťáky  zaklopím a znovu odklopím. A čuduj sa svete "kolík" po opätovnom odklopení spätných zrkadiel zaskočil tam kam mal a zaaretoval zrkadlo v správnej polohe  Z pohľadu životnosti by bolo jednoznačne najlepšie celé to rozobrať, manuálne vyčistiť a namazať kvalitným mazivom(WD-čko sa asi ani nedá nazvať mazivom) ako to urobil gf.no1 , ale ten čas ešte nenastal
  Z pohľadu životnosti by bolo jednoznačne najlepšie celé to rozobrať, manuálne vyčistiť a namazať kvalitným mazivom(WD-čko sa asi ani nedá nazvať mazivom) ako to urobil gf.no1 , ale ten čas ešte nenastal  [/font][/size][/color][/color]
[/font][/size][/color][/color]